Petua Naikkan Berat Badan

Dalam banyak-banyak masalah gemuk yang dihadapi kebanyakan rakyat dunia dan malaysia sebab terlebih makan, atau tak jaga pemakanan, tak kurang juga ada yang mengalami masalah terlalu kurus sehinggakan jika lihat dengan mata kasar, nampak tulang dan cengkung sangat! Hinggakan ada yang ejek macam papan sekeping lah, terbang melayang lah! Selalunya senyum je la kan bila orang kata macam tu! Nak kata apa lagi, dah kenyataan. hihi

Ada dua situasi orang yang masalah terlalu kurus ni. Yang pertama, makan macam biasa, tapi mungkin makan sikit, jadi berat tak naik-naik atau metabolisma badan terlalu tinggi! 
Situasi kedua, makan pun tak berselera! Tengok makanan tak der minat nak makan pun! Makan sebab atas rasa lapar dan perlu makan untuk tenaga, ikut selera memang tak berselera tengok makanan tau! Tension mak! 
Kalau google, macam-macam tips nak gemuk ada! Petua amalkan minum air nasi pun ada! Keberkesanannya tak tahu la kan. Sebab tak pernah cuba dan tak pernah jumpa. 
Kali ini saya nak kongsi vitamin untuk membantu tambah berat bagi mereka yang terlalu kurus. Vitamin paling asas untuk membantu menambahkan berat badan ialah Mealshake. Kalau ada budget lebih, saya sarankan ambil Vitalea dan B Complex sekali! Mealshake nie memang terkenal di kalangan ibu-ibu yang ingin bagi anak mereka berselera makan. Mealshake boleh diambil oleh orang dewasa, bezanya sukatannya yang berlainan. Sukatan kanak-kanak lain, sukatan dewasa lain. dan mealshake hanya boleh diambil kanak-kanak 1 tahun ke atas saja. Jangan pandai-pandai bagi dekat baby pulak.
Mealshake – Mealshake ini membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan  mineral yang penting. Sumber yang kaya dengan kalsium, fiber dan protien tau! Sedap sangat campur dengan susu ataupun milo! Buat sejuk-sejuk lagi sedap! 

Korang yang berat terlebih jangan duk gatal ambil plak mealshake sebab nanti selera makannya akan jadi membuak-buak. hasilnya memang berat naik tau! Tak percaya? jom kita usha testimoni berat naik kat bawah nie!

Naik 8 kg tue ambil Mealshake! Sebab dah dapat berat idaman beliau berhenti makan Mealshake sebab takut overweight la pula!

Berminat nak beli dengan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT??

Click gambar di bawah!

Anda sendiri submit order menggunakan kad kredit dan kad debit anda!

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=6b283b8c9aa9dcada9edf49818d31937

Atau nak hubungi saya terus untuk order dan pertanyaan lanjut tentang vitamin shaklee?

Hubungi number saya yang tertera di bawah yea!

COD Vitamin Shaklee Sungai Petani – Alor Setar – Gurun

Facebook : Mamaa Adamia
 

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Your Shaklee Independent Distributor Mamaa Adamia ♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234 ♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah ♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!