My lil’ adam

Sebenarnya nak test post entry mlalui hp je nie.dah lama sungguh aku tak update blog..malas bebenorr..btw, anak mama dah 1 thn lebih..genap 1 thn 2 bulan seprti abahnya, adam dah boleh berjalan. Ggi pon dah tumbuh.. hari nie plak anak mama demam.nak boleh pe2 kot..adam pndai sebut, ‘tiga’!!bila mma kata, 1, 2, …??dia sambung, tigaaa!!! pandai anak mama..terus tepuk tgn..kalo dengar org baca doa terus tadah tangan..mulut pon banyak..ckp pon bnyk..kalo tanya mana ‘bird’?terus adam tunjuk kat langit..salam pon pandai..kiss pon pandaii..lagi satu yang nak tergelak..bila adam nmpak abah n mma berpelukan..terus mnjerit marah..kalo buat tak tau kat dia yang sedang marag sbb peluk mama dia, dia p kt abah n cakar abah dgn kuku adam..cerdiknya anak mma nie..andai jeles dah..melihat kepada kecerdikan adam nie.mama mcm nak bg adek kt adam..bg kawan kt adamm.insyaAllah kalau ada rezeki, sedang diusahakan..hehe.. :))
Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!