Daftar Ahli Shaklee 2018

 

 

Rupanya ramai yang nak daftar ahli shaklee tahun 2018 ni. Tak kurang juga ramai yang nak tahu cara jadi ahli Shaklee percuma. Nak daftar ahli Shaklee tak susah pun. Jadi ahli Shaklee perlukan yuran yang tak tinggi mana pun. Silap-silap dapat daftar ahli Shaklee percuma. Semuanya mudah sebab daftar ahli Shaklee online. Semua di hujung jari.

 

nak daftar jadi ahli shaklee

 

Nak daftar jadi ahli Shaklee ada dua cara iaitu:

 

1. Bayaran RM75

Buat bayaran daftar jadi ahli Shaklee sebanyak RM65 postage RM10 dan anda boleh daftar ahli Shaklee.

 

2.  Shaklee Free membership

Buat belian barang Shaklee bersamaan 200uv untuk dapatkan daftar ahli shaklee Free membership. Harga barang lebih kurang RM800+-

Nak daftar ahli Shaklee anda memerlukan sponsor untuk membolehkan anda jadi ahli Shaklee. Nak pilih sponsor atau penaja pastikan memilih agen Shaklee yang aktif bagi memudahkan anda berurusan selepas ini.

 

kelebihan jadi ahli shaklee

 

Kenapa perlu jadi ahli dengan saya?

  1. Saya adalah agen Shaklee yang aktif sejak 2012. Melakukan bisnes Shaklee secara sepenuh masa.
  2. Pangkat tertinggi dalam Shaklee sebagai Master coordinator yang menunjukkan saya akan komited melayan anda bila bila masa.
  3. Dengan menjadi ahli dengan saya, anda akan dapat direct akses dengan Nutritionist Shaklee untuk bertanyakan perihal nutrisi dan vitamin dan kesihatan.
  4. Saya aktif membimbing agen Shaklee di bawah group saya online dan offline.
  5. Bagi yang nak berbisnes, saya akan add anda dalam group coaching khas untuk belajar buat bisness Shaklee.

 

faedah jadi ahli shaklee dengan kami

 

 

nak daftar jadi ahli shaklee online

 

Apa faedah dan kelebihan jadi ahli Shaklee?

Terlalu banyak kelebihan jadi ahli Shaklee. Anda ada kad tesco? kad Aeon? Setiap kali anda shoppping anda akan pakai kad itu untuk dapatkan cash reward dan keistimewaan lain kan? Begitu juga lah dengan Shaklee. Dengan menjadi ahli shaklee anda akan :

  • dapat membeli vitamin Shaklee dengan harga ahli yang jauh lebih murah. diskaun 10%-25%
  • Setiap belian dapat point (UV), uv itu akan diconvert jadi CASH yang akan terus masuk akaun anda.
  • Jika anda berminat nak berbisnes saya akan masukkan dalam group coaching khas untuk belajar tentang cara melakukan bisnes secara online

 

Perlu buat belian minima setiap bulan ke untuk pastikan ID aktif?

Eh tak perlu pun. Tak perlu buat belian setiap bulan pun. Bila-bila anda terasa nak beli anda boleh beli.

 

Saya nak daftar sendiri di branch Shaklee terdekat di kawasan saya, apa perlu saya buat?

Anda perlukan sponsor (Penaja)  ID untuk mendaftar sendiri di branch terdekat. Salin no ID saya ni, dan gunakan semasa mendaftar di branch 906982 Nur Effa Shareen di ruangan penaja atau sponsor. 

Pastikan anda menggunakan ID saya jika anda nak dapat bimbingan exclusive dengan saya.

Selepas mendaftar anda boleh terus hubungi saya di 019-5738234 untuk maklumat lanjut tentang konsultasi cara makan vitamin atau apa-apa hal berkaitan dengan bisnes Shaklee.

 

 

Bagaimana kalau saya berminat nak daftar sekarang secara online?

Anda boleh isi borang di ——> Borang Keahlian Shaklee Online 

 

borang daftar ahli shaklee online

 

Dan terus hubungi saya di Effa 019-5738234

 

daftar ahli shaklee online

Nak daftar jadi ahli Shaklee

Jika saya berminat nak buat bisnes, adakah saya akan dibimbing?

Ya! Jika anda jadi ahli Shaklee berminat nak belajar memulakan perniagaan. Saya dan group akan beri bimbingan secara percuma di dalam group coaching khas IMPACT team yang sangat aktif dan paling hebat dalam Malaysia.

 

 

 

 

 

 

Ya! saya berminat nak jadi ahli Shaklee, apa perlu saya buat?

Tahniah! Anda telah memilih group bimbingan yang betul! Anda boleh terus isi borang online di sini –  Borang Keahlian Shaklee Online  atau terus hubungi saya di:

 

019-5738234 

http://effaShaklee.wasap.my

019-5738234

http://effaShaklee.wasap.my

019-5738234 

http://effaShaklee.wasap.my

019-5738234

http://effaShaklee.wasap.my

 

Anda mungkin ingin baca :

❤ Ingin Mencari Pendapatan Sampingan 

❤ Anda mungkin tak tahu yang Surirumah pun boleh jadi JUTAWAN!

❤  Teruja sungguh bila dapat tahu banyak Kelebihan Jadi Ahli Shaklee!

❤ Dan yang paling best yang korang mungkin tak tahu, Business Shaklee ini boleh diwarisi tau!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!
WhatsApp Effa di sini!