Skip to content

OurLoveBonding

Shaklee. Love. Health. Family

  • Cara Order
  • Senarai Harga
  • Wakil Kami
  • Siapa Saya?
  • Borang Keahlian Shaklee Online
Menu

Hot stuff Vitamin C Sustained Release 500g

Posted on November 15, 2012October 2, 2014 by Mamaa Adamia
Bismillah..
Vit c..sekarang memang famous vit c kan..semua org sedia maklum khasiat vit c..vit c ada banyak brand..apa yang membezakan vit c shaklee dengan vit c yang lain, ialah Vitamin C. Shaklee Sustained Release Vita-Cā„¢ 500mg berupaya memberikan perlindungan berkekalan, jam demi jam dengan menggunakan sistem perlepasan berkekalannya.
Sistem perlepasan berkekalan dalam menyalurkan Vitamin C yang menyamai kandungan satu setengah biji buah oren untuk setiap jam selama lima jam.  vit c adalah vit larut air yang penting tetapi cepat hilang dari badan kita jadi sistem perlepasan yang perlahan-lahan adalah penting bagi memastikan badan kita mendapat vit c yang secukupnya.yang ini kerana badan kita tidak boleh membuat atau menyimpan vitamin c..dan pengambilan vit c dari pemakanan selalunya hilang semasa proses penyediaan makanan iaitu memasak..
so jgn lepaskan peluang utk memiliki vitamin C dari shaklee!
**Utk kulit cantik, lembut dan sekata
**utk sistem imunisasi
**Utk mengubati resdung
**menggalakkan penghasilan kolegen untuk mengurangkan dan
**menghilangkan kedutan dan garis halus
**pembentukan gigi dan tulang yang sihat
**dapat mencegah barah

JADILAH PENGGUNA YANG BIJAK..ADA YANG MEMBELI VIT C SHAKLEE YANG TELAH DI REPACKAGING SEMULA DAN DIJUAL DENGAN HARGA YANG JAUH LEBIH MAHAL..30 biji DENGAN HARGA RM45-50..SO JANGAN TERTIPU YER.. šŸ™‚
boleh baca di SINI tentang vitamin c secara umum..

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♄ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♄ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♄ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Posted in Uncategorized

Post navigation

1001 kebaikan alfafa!
Testimoni ESP :))

Related Post

  • Perdarahan ketika Hamil
  • Jenis Punggung dan Personaliti anda!
  • Untung Besar dengan PROMOSI June Vitamin E!!
  • Rahim Terbalik jejas Kehamilan?
  • Kekarutan di dalam Shaklee!
  • Mudahnya berbusiness dengan Shaklee

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © AllTopGuide 2023 • Theme by OpenSumo