Resepi Archive

Resepi Bihun Goreng Tak Pedas!

Assalamualaikum dan Morning! Pagi-pagi dah ketuk kuali.. Sambil masak aiman menangis dekat atas. Adoii.. Onak dan ranjau sungguh pagi2.. Abg adam mmg dah lama request nak bawa bekal p sekolah.. Adoii mama garu kepala gak awai2 pkiq nak buat pa.. Huhu.. Kat tadika dia ...Read More

Kegilaan Jeruk Pelam Di Facebook

Kegilaan apakah? Di newsfeed penuh iklan jeruk pelam. Mak buyung-mak buyung semua terliur. Yang bukan mak buyung pun terliur dah. Stress juga bila setiap hari terpandang di newsfeed tapi tak dapat-dapat. Sebenarnya senang je nak buat jeruk pelam ni. Tak susah mana pun. Tapi ...Read More

Resepi Cheesekut De Amor!

Assalamualaikum Entry hari ini saja saya nak kongsi resepi. Asyik tayang dekat facebook je kan? Bila nak belanja resepi? Hihi. Actually banyak je kalau google. Tapi untuk kawan2 yang tanya, maka ku rajinkan diri buat satu entry khas. (Wahhh, khas gitu). Nama kasi gempaq ...Read More
WhatsApp Effa di sini!