MY FAMILY Archive

Selamat Hari Lahir Adam!

Assalamualaikum Alhamdulillah hari ini anak sulung saya Ku Adam Darwisy genap umur 5 tahun. Masih terbayang- bayang pengalaman bersalin adam 5 tahun yang lepas. Hari ini hari bekerja. Hari adam bersekolah. Jadi tiada majlis besar-besaran pun. Cadangnya nak belikan hadiah dan bawa makan-makan sahaja ...Read More

Happy Anniversary syggg!!~ ♥

Heee..Alhamdulillah..hari ini 20 December 2011..genaplah 2 tahun perkahwinan kami..seriously rasa macam LAMA..tapi, baru DUA tahun?hehe..masih panjang masa dan banyak lagi yang akan dilalui..InsyaAllah.. B..bb SAYANG LOVE b..agak malu nak type kat sini..sebab segan..tapi nak malu buat pe kan? kita suami isteri yang SAH!  Dua ...Read More

Maafkan mama adam!! (╥﹏╥)

Adam.. Mama emooo..huk3..susu mama makin kurang..mama tahu adam tak kenyang..sebab tue gelisah nak tidur..selama nie mama buat FM adam tak pernah nak minum.. Mama emoo.. macam nak gerak abah yang sedang nyenyak tido. Sedih.. Mama lapaq lain macam plak tue.. So sekarang mama tgh ...Read More

Weekend at Alor Setar

Nak update blog..tapi mata dah mengantuk..tak rock betul la mama adam nie..hehe..i cuba okeh..ahakk.. Salam Maal Hijrah buat semua kawan2ku yang beragama Islam..yang ini baru sambutan tahun baru yang sebenar2nya kan? Apa agak-agaknya azam baru aku yer? azam tahun lepas pon aku tak ingat ...Read More

My lil’ adam

Sebenarnya nak test post entry mlalui hp je nie.dah lama sungguh aku tak update blog..malas bebenorr..btw, anak mama dah 1 thn lebih..genap 1 thn 2 bulan seprti abahnya, adam dah boleh berjalan. Ggi pon dah tumbuh.. hari nie plak anak mama demam.nak boleh pe2 ...Read More

Hari Raya Aidilfitri 2011

Salam..bercerita tentang diri sendiri sampai bila takkan habis kan..tapi kalau bercerita tentang orang lain plak kan, dikategori mengumpat la plak..hahha.. Alhamdulillah..hari raya 2011 disambut dengan meriah tapi masih bersederhana..tahun lepas, mama dan adam duk atas tilam di ruang tamu kat rumah tok ummi time ...Read More
WhatsApp Effa di sini!