KEHAMILAN Archive

Kehamilan di Luar Rahim

Tadi saya dapat berita bahawa rakan shaklee saya, disahkan mengandung di luar rahim lagi sekali. Sebelum ini beliau pernah mengandung di luar rahim dan tiub falopio sebelah telah dibuang.  Disebabkan nak tahu maka saya pun google la cari maklumat tentang kehamilan di luar rahim ...Read More

Cara Kira Due Date Bersalin!

Assalamualaikum.. Salam sejahtera.. Alhamdulillah, daripada tadi saya cuba buka blog tapi tak dapat – dapat. Mungkinkah line internet yang bermasalah, atau wordpress sendiri entah lah. Malam ni saya nak sharing je. Sharing tentang kehamilan diri sendiri ha. Semoga bermanfaat pada ibu-ibu di luar sana. ...Read More
error: Content is protected !!