CERITA PANAS Archive

Ombak Rindu ~

Title pon boleh agak kan? Mesti nak bercerita tentang p tengok wayang td nie..semestinya!!heee..td mama tinggalkan adam SEKEJAP saja kat mak tam sebab mama nak dating dengan abah tgk wayang..mama ada cadangkan kat abah bwk adam, tp abah tolak proposal mama..so terpaksa la tinggalkan ...Read More

Aku Kena “Ngusik”..

Paham tak maksud ngusik tue benda pa? alaaaa..ala-ala kena ngusik dengan bf la..hahahhaa..tapi nie lain sikit.. Frankyly speaking, aku nie sejak mengandung..jadi PENAKUT!!! Semalam duk elok-elok online, edit blog, google rumah idaman, aku dengar sesuatu…CUAK toll!!  Bunyi kali pertama tue aku buat tak tau ...Read More

Life is not always easy..

Waaa..baca tak aku punya tajuk??hehe..yeahhh..hidup takkan selalunya senang n mudah..mcm ‘langit tak selalunya Cerah’..mcm tue la..saja nak bercakap pasal nie.ku kenal akak yg jaga exam dgn aku nie..baik..ramah..walopon baru kenal, smpat jugak aku dgr her life story..apa yg aku dpt simpulkan d sini..kalau kita ...Read More

PUKAU?ROMPAK?

Alamak, susahnya nak connect internet pon.. ‘berukband’ pon tak detect2..apasal tah..dah la banyak benda yang aku nak update nie..tak pe la, aku type dalam MS. WORD dulu..t copy n paste je la..sementara idea membuak-buak nie.. Entri kali nie nak story mory sikit tentang kejadian ...Read More
error: Content is protected !!