ALFAFA Archive

Faraj Berbau dan Keputihan

Masalah berkaitan alat sulit adalah sesuatu yang memalukan dan tidak perlu diceritakan kepada orang lain termasuklah doktor. Begitu luahan yang sering diutarakan oleh kebanyakan wanita apabila menyentuh isu berkaitan jangkitan di faraj. Sudahnya, kebanyakan daripada golongan ini hanya berdiam diri dengan menyembunyikan masalah yang ...Read More

Kebaikan Alfalfa Shaklee

As salam uols.. Lama dan berhabuk la blog ni. Alasan yang ku gunakan, keypad lappy nie tak best (ehem, alasan nak tukar baru ke?).. ok abaikan.. hahaha.. Alhamdulillah kita dah masuk ke tahun baru.. Usia pun makin meningkat. Bulan lepas birthday aku di entry ...Read More
error: Content is protected !!