Testimoni Cyst Mengecut Dalam Masa Sebulan Tanpa Pembedahan

Tempoh hari dalam entry saya di Bahaya Cyst pada wanita dan Cara Merawat. 

Saya ada menceritakan dengan detail nya tentang Cyst yang dah banyak terjadi pada wanita sekarang. Kali ini saya nak kongsikan testimoni pelanggan saya yang berjaya kecutkan cyst Alhamdulillah tanpa pembedahan. 

Puan Mariam (bukan nama sebenar) telah disahkan menghidap cyst sebesar 4.8cm oleh doktor. 

Beliau menelefon saya dan setelah saya berikan penerangan, beliau terus bersetuju untuk mencuba set cyst premium yang lengkap tanpa teragak-agak. 

Ini adalah kerana beliau nak cuba elak dari menjalani pembedahan. Puan Mariam mula amalkan Set Cyst Shaklee di penghujung July. 

Awal bulan September, saya hubungi Puan Mariam untuk bertanyakan khabar, dan alhamdulillah ini feedback yang saya dapat dari Puan Mariam.

Cyst dah tak da lagi.. but for confirmation kena scan lagi 6 bulan 

Alhamdulillah.. Berkat ikhtiar dengan Set Cyst Shaklee, kini Cyst Puan Mariam dah hilang tanpa pembedahan.. 

Saya nak kongsi ikhtiar menggunakan vitamin Shaklee yang terbukti telah membantu ramai orang yang mengalami masalah cyst. Mungkin ada di antara anda yang doktor dah cadangkan untuk buat operation, dan kalau boleh nak sangat elak dari operate, ikhtiar menggunakan vitamin adalah ikhtiar yang patut anda cuba.

Empat Vitamin di bawah ini tersangatlah bagus dalam membantu anda sembuh dari cyst dan kecutkan cyst.

1. Vivix

Vivix ialah campuran bahan botani yang merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Ia juga dipanggil sirap Shaklee.

Vivix ini mengandungi campuran botani seperti Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan Polifenol.

Ia membantu memperbaiki dan memulihkan serta membantu menghasilkan sel tubuh yang baru sehingga ke peringkat DNA. Vivix terbukti mampu merencatkan pertumbuhan sel tidak normal dari cyst dan menghalang pertumbuhan semula sel tidak normal.

vivix kecutkan cyst

2. GLA Complex

GLA Complex insyaAllah dapat membantu masalah hormon sekaligus dapat mengecutkan cyst.Gamma linolenic acid (GLA)merupakan sejenis asid lemak Omega-6 yang digunakan oleh badan kita untuk membentuk prostaglandin – bahan berkesan berupa hormon yang membantu badan mengawalatur proses badan yang normal. Jadi, dengan menambahkan kuantiti prostaglandin dalam badan, ia dapat membantu KECUTKAN CYST dan MENGAWAL IMBANGAN HORMON untuk MENGELAKKAN PEMBENTUKAN CYST BARU.

GLA complex kecutkan cyst

3. Carotomax

Carotomax berfungsi sebagai antioksidan penting untuk membunuh hormon xenoestrogen. Ia melindungi cyst atau fibroid dari tumbuh kembali. Ianya juga merupakan anti-oksidan yang dapat menyekat aktiviti radikal bebas dalam tubuh. Ia mengandungi vitamin A yang terkenal sebagai antioksidan hebat yang mampu berperang melawan kanser yang disebabkan oleh radikal bebas dalam badan.

carotomax kecutkan cyst

4. Vitamin E

Vitamin E ini akan membantu kadar penyembuhan yang cepat. Ianya juga enghasilkan sel baru yang sihat dan normal dan menghalang Cyst dan Fibroid dari berulang. Vitamin E ini bersifat anti oksidan yang menghalang serangan jangkitan.

vitamin e kecutkan cyst

5. Vitamin C

Vitamin C pula mempercepatkan penyembuhan Cyst dan Fibroid dengan meningkatkan daya imun tubuh melawan penyakit. Vitamin C juga bantu memusnahkan sel yang tidak normal (Cyst / Fibroid )

vitamin c kecutkan cyst

Bagaimana Nak beli?

Ada 2 cara untuk anda buat pembelian.

Cara Pertama:

Anda juga boleh klik ikon di bawah untuk membuat pembelian terus secara online 

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=8aece181921be59089ef8a679d87ef75

Cara ke dua:

Anda boleh terus whatsapp saya di link ini Tekan link ini Whatsapp saya Untuk Beli.

Atau jika link ni tak boleh access, boleh terus whatsapp saya di 019-5738234

whatsapp boleh, sms pun boleh 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WhatsApp Effa di sini!