Promosi Vivix Murah dan Jimat !

Bulan ini adalah bulan yang dinanti semua orang sebab bulan ni adalah promosi Vivix! Ramai orang tertunggu-tunggu promo Vivix sebab Vivix Shaklee ni adalah produk kegemaran no 1 warga Malaysia tau! Harga Vivix mahal? Buktinya tak mahal apabila promo, berebut-rebut orang beli Vivix tau.

 

 

Kenapa patut beli waktu Vivix promo bulan Ogos ni? Sebab murah dan jimat berganda2!

 

 

๐Ÿ’• Vivix beli 6 free 1

Retail Price RM2850
Harga PROMO,
RM2280 untuk 7 botol!

PENJIMATAN yang ANDA dapat.
RM570 + cash back bln depan RM250.80 !

 

๐Ÿ’• Vivix beli 2 less 5% !

Retail Price 902.50
Harga PROMO RM722.00

PENJIMATAN yang ANDA dapat
RM180.50 + Cash back RM36.10 tau !

 

Bagaimana Nak beli?

Ada 2 cara untuk anda buat pembelian.

Cara Pertama:

Beli Sendiri. Anda boleh terus buat belian di laman web Shaklee dengan menggunakan Debit Card atau Kredit Card. Untuk pengguna Debit Card, pastikan anda dah pernah menelefon bank (sekali je seumur hidup) untuk membenarkan anda membuat pembelian online menggunakan debit card.

Untuk kredit card tiada masalah, anda boleh terus buat pembelian. Jika ada masalah, boleh hubungi saya, Effa di 0195738234 atau whatsappย http://effaShaklee.wasap.my

Jangan risau, laman web Shaklee ni selamat. Nampak tak lambang mangga tu? Lambang mangga itu bermaksud, Secure Connection.ย Segala maklumat seperti password, debit atau kredit card number adalah SULIT bila masuk ke laman web ini.

Jika ada masalah, boleh hubungi saya, Effa di 0195738234

Click di Gambar di bawah ini untuk pembelian di laman web Shaklee.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=b30d2d279b9f60292e49035a6e49a74b

 

Cara ke dua:

Anda boleh terus whatsapp saya di link ini Tekan link ini Whatsapp saya Untuk Beli.

Atau jika link ni tak boleh access, boleh terus whatsapp saya di 019-5738234

whatsapp boleh, sms pun boleh ๐Ÿ™‚

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WhatsApp Effa di sini!