Cara Daftar Jadi Ahli Shaklee Percuma

Ramai pula yang tanya saya cara daftar ahli Shaklee percuma pada tahun 2018 ni. Nak daftar jadi ahli shaklee secara percuma tak susah pun. Semua orang berpeluang mendapatkan Shaklee free membership. dan tak perlu lah bayar yuran daftar ahli Shaklee 2018 tu sebab dapat jadi ahli Shaklee percuma. Tetapi tetap kena isi borang daftar ahli Shaklee tau.

 

cara daftar jadi ahli shaklee percuma

 

 

Untuk mendapatkan pendaftaran ahli shaklee secara percuma. Mudah saja. Anda hanya perlu membuat pembelian 200 uv di dalam satu resit sahaja.

Di mana nak tengok 200uv tu? Anda boleh tengok di senarai UV di setiap barang di bawah ini. Kumpul belian sehingga 200 uv. UV tau.. bukan ringgit.. 200uv adalah lebih kurang bersamaan dengan RM800+- harga ahli . Kalau kurang pasti boleh terus hubungi saya di 019-5738234 atau whatsapp http://effaShaklee.wasap.my

 

 

 

 

Saya nak daftar sendiri di branch Shaklee terdekat di kawasan saya, apa perlu saya buat?

Anda perlukan sponsor (Penaja)  ID untuk mendaftar sendiri di branch terdekat. Salin no ID saya ni, dan gunakan semasa mendaftar di branch 906982 Nur Effa Shareen di ruangan penaja atau sponsor. 

Pastikan anda menggunakan ID saya jika anda nak dapat bimbingan exclusive dengan saya.

Selepas mendaftar anda boleh terus hubungi saya di 019-5738234 untuk maklumat lanjut tentang konsultasi cara makan vitamin atau apa-apa hal berkaitan dengan bisnes Shaklee.

 

 

Bagaimana kalau saya berminat nak daftar sekarang secara online?

Anda boleh isi borang di ——> Borang Keahlian Shaklee Online 

 

 

Dan terus hubungi saya di Effa 019-5738234

 

Nak daftar jadi ahli Shaklee

Jika saya berminat nak buat bisnes, adakah saya akan dibimbing?

Ya! Jika anda jadi ahli Shaklee berminat nak belajar memulakan perniagaan. Saya dan group akan beri bimbingan secara percuma di dalam group coaching khas IMPACT team yang sangat aktif dan paling hebat dalam Malaysia.

 

 

 

 

 

 

Ya! saya berminat nak jadi ahli Shaklee secara percuma, apa perlu saya buat?

Tahniah! Anda telah memilih group bimbingan yang betul! Anda boleh terus isi borang online di sini –  Borang Keahlian Shaklee Online  atau terus hubungi saya di:

 

019-5738234 

http://effaShaklee.wasap.my

019-5738234

http://effaShaklee.wasap.my

019-5738234 

http://effaShaklee.wasap.my

019-5738234

http://effaShaklee.wasap.my

 

Anda mungkin ini baca:

❤ Ingin Mencari Pendapatan Sampingan 

❤ Anda mungkin tak tahu yang Surirumah pun boleh jadi JUTAWAN!

❤  Teruja sungguh bila dapat tahu banyak Kelebihan Jadi Ahli Shaklee!

❤ Dan yang paling best yang korang mungkin tak tahu, Business Shaklee ini boleh diwarisi tau!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!
WhatsApp Effa di sini!