Kemeriahan National Conference Shaklee 2018

Assalamualaikum

Pada hari Sabtu yang lepas 7 July 2018 yang lalu, saya berkesempatan join National Conference Shaklee di Sunway Convention Centre.

Bertolak dari rumah di Sungai Petani Khamis malam Jumaat dan sampai di TTDI bermalam di Homestay area situ semalam. Sebab esok pagi siangnya saya ada appointment dengan mentor saya di kawasan berhampiran.

Bila kita buat business ni sentiasa kena recharge. Recharge energy positive dan benarkan diri menerima teguran. Sebab kalau kita nak berjaya kita kena buat kesilapan dan belajar dari kesilapan dan buat pembetulan. Jumpa mentor juga untuk berkongsi pengalaman dan dengar tips dan panduan yang mentor berikan, supaya kita sentiasa dalam track, tak ketinggalan.

Alhamdulillah sesi pertemuan bersama mentor pagi itu berjalan lanjar. Terima kasih buat Master Lyna dan Zainol. Memang terbakar lah lepas kena coaching dengan diaorang.

Checkout dari homestay, terus bergegas ke MyTown. hahaha sebab nak pergi Kaison. Tak der benda pun nak beli sebenarnya. Tapi biasalah wanita ni, nak layan napsu membeli (sebab tu penting wanita ada duit sendiri kahkahkah).  Balik je dari Mytown, terus bergegas check in hotel.

 

Kami check in di Resort Suite Bandar Sunway . Dekat dengan pusat convention sebab nak tinggal anak-anak di bilik dengan suami dekat sikit nak ulang alik kan.

Esoknya, hari National Conference Shaklee pun tiba! Excited sangat sebab dalam event macam ni lah dapat jumpa semua upline, downline, anak cucu cicit dan sideline2! Tema kami bagi group Ireach ialah Orange! Puas cari tudung orange hehehe

Serius seronok sangat dengar sharing-sharing dari sideline2 atas pentas tau.. terbakar dengar . Event macam ni kita perlu hadir supaya kita dapat bakar diri kita sendiri!

Jom lah layan gambar. banyak dah bercerita ni.

Eh eh tapi kan tak sangka tau saya menang Lucky Draw Vivix! Walaupun tak dapat smartphone or Youth set, dapat Vivix pun dah seronok sangat! hehhe kali ke dua dapat Vivix FREE dari Shaklee! Yehaaaa~

 

 

 

 

 

 

 

Eh marilah sama-sama join kemeriahan dalam business kami!

Jana income unlimited dengan kami dalam Projek Duit Kepuk Kepuk yang sedang berlangsung sekarang!

 

Jom whatsap Mentor Bis anda,
Nur Effa Shareen
http://effaShaklee.wasap.my

One Response
  1. July 10, 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!
WhatsApp Effa di sini!