Atasi Masalah Cepat Letih dan Tak Bertenaga dalam Sekelip Mata

Assalamualaikum

Pada zaman sekarang, zaman yang memerlukan duit lebih, ramai di kalangan kita buat kerja lebih masa, atau buat dua atau tiga kerja dalam satu masa. Kos kehidupan yang semakin tinggi yang membuatkan ramai di kalangan kita terpaksa bekerja keras mencari rezeki tambahan untuk orang yang tersayang.

 

 

Apabila buat kerja lebih masa, atau buat kerja yang berat , atas faktor umur, ada di kalangan kita yang mudah rasa letih dan lesu. Banyak faktor yang sebenarnya menyumbang kepada keletihan dan lesu ni. Antaranya ialah tak cukup tidur dan gaya pemakanan yang tak seimbang yang membuatkan nutrien dalam badan tak mencukupi untuk ditukarkan pada tenaga.

 

 

Saya salah seorang yang dahulunya mudah letih. Bekerja dari rumah, business online sambil menjaga anak-anak, tapi badan mudah letih. Sakit badan. Semua ada. Stress tak selesa bangun pagi dengan rasa lesu sangat.

Sejak saya kenal dengan Coq Trol, saya terus jatuh cinta dengan Coq Trol ni. Saya hanya perlu ambil sebiji selepas makan siang. dan hasilnya memang saya bertenaga sampai ke malam tau.

Mak dengan 4 orang anak, boleh bayangkan huru-haranya macam mana. kemas sepah kemas sepah. Kalau cepat letih, letih ooo..

Bagaimana Coq Trol ni bantu tambah tenaga?

Di dalam Coq Trol ni ada Coq 1o. Coq 10 ni lah, yang bantu bertindak sebagai co enzim untuk menukarkan makanan kepada tenaga.

 

 

 

 

Sebenarnya dalam badan manusia memang dah ada Coq 10, tapi bila usia makin tua, makin kurang Coq 10 yang dihasilkan. Sebab tu lah kita kena topup lah dengan vitamin, supaya badan dapat Coq 10 yang mencukupi dan badan kita tak mudah letih dan lesu dan bertenaga.

 

 

Testimoni Coq Trol Plus Bantu tambah tenaga

Terbukti ke Coq Trol ni boleh bantu tambah tenaga saya ni? Kalau tak percaya , boleh baca testimoni-testimoni di bawah ni tau.

 

“Sangat memberi tenaga yang luar biasa. Latihan 9 set masih bertenaga”

 

“Rasa segar lepas ambil Coq 10”

 

“4km non stop! Lari tanpa pancit!”

 

 

Dalam video ini saya juga ada terangkan tentang vitamin untuk tambah tenaga 🙂

 

 

Berminat?

Sebotol RM148 sahaja. Tahan sebulan.

 

Bagaimana Nak beli?

Ada 2 cara untuk anda buat pembelian.

Cara Pertama:

Beli Sendiri. Anda boleh terus buat belian di laman web Shaklee dengan menggunakan Debit Card atau Kredit Card. Untuk pengguna Debit Card, pastikan anda dah pernah menelefon bank (sekali je seumur hidup) untuk membenarkan anda membuat pembelian online menggunakan debit card.

Untuk kredit card tiada masalah, anda boleh terus buat pembelian. Jika ada masalah, boleh hubungi saya, Effa di 0195738234 atau whatsapp http://effaShaklee.wasap.my

Jangan risau, laman web Shaklee ni selamat. Nampak tak lambang mangga tu? Lambang mangga itu bermaksud, Secure Connection. Segala maklumat seperti password, debit atau kredit card number adalah SULIT bila masuk ke laman web ini.

Jika ada masalah, boleh hubungi saya, Effa di 0195738234

Click di Gambar di bawah ini untuk pembelian di laman web Shaklee.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=e2151f0daad7ba067138b6ad9fb96661

 

Cara ke dua:

Anda boleh terus whatsapp saya di link ini Tekan link ini Whatsapp saya Untuk Beli.

Atau jika link ni tak boleh access, boleh terus whatsapp saya di 019-5738234

whatsapp boleh, sms pun boleh 🙂

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!
WhatsApp Effa di sini!