Himpunan Testimoni Terbaru Buah Pinggang Bocor

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Alhamdulillah saya banyak menerima feedback dan order dari entry Cara Mengatasi Masalah Buah Pinggang Bocor. Ramai pelanggan saya telah semakin baik dan ada yang berjaya sembuh bila konsisten mengamalkan Vivix sekurang-kurangnya dua botol dengan izin Allah. dan paling menggembirakan tahap kesihatan mereka dan masalah kesihatan mereka yang lain pun makin baik!

Mari kita lihat satu persatu testimoni terbaru pesakit buah pinggang bocor yang makin pulih dan ada yang dah pulih sepenuhnya!

 

 

Suami dah pulih sepenuhnya dari buah pinggang bocor selepas 3 botol Vivix. Result protien dalam air kencing -ve (negative)

 

 

Muka dah nampak surut bengkak.

Air kencing pun dah tak berbuih.

Tak rasa sengal-sengal dah di bahagian pinggang macam sebelum ini. 

 

 

“Buah pinggang mak semakin sembuh. Dah OK dah”

 

 

Perkembangan yang baik dirasai setelah dua botol Vivix. 

 

Saya harap dengan ada himpunan testimoni ni , anda lebih yakin nak cuba Vivix dalam membantu masalah buah pinggang bocor yang dialami.

Bagaimana Vivix membantu dalam masalah buah pinggang?

Salah satu bahan semulajadi yang ada di dalam Vivix adalah Resveretrol. Dan resveretrol ini membantu pesakit buah pinggang dengan 6 cara semulajadi dengan :

  1. Antioksidan: Mengurangkan tekanan oksidatif pada sel nephron buah pinggang dan mengelakkan berlakunya kerosakan yang lebih teruk pada buah pinggang.
  2. Mengurangkan penggumpalan platlet pada buah pinggang.
  3. Mengembangkan salur darah pada buah pinggang.
  4. Mengurangkan proses lipid peroksida
  5. Mengurangkan kematian sel saraf buah pinggang.

 

Nak cuba Vivix?

Harga mungkin agak mahal, tapi untuk kesihatan, tak der istilah mahal bagi kesihatan yang baik kan?

Dan Vivix dijamin Selamat.

Kalau tak selamat dah lama ditarik balik oleh KKM dah.

Berapa Harga Vivix?

 

 

 

 

 

Bagaimana Nak beli?

 

Ada 2 cara untuk anda buat pembelian.

Cara Pertama:

Beli Sendiri. Anda boleh terus buat belian di laman web Shaklee dengan menggunakan Debit Card atau Kredit Card. Untuk pengguna Debit Card, pastikan anda dah pernah menelefon bank (sekali je seumur hidup) untuk membenarkan anda membuat pembelian online menggunakan debit card.

 

Untuk kredit card tiada masalah, anda boleh terus buat pembelian. Jika ada masalah, boleh hubungi saya, Effa di 0195738234

 

Jangan risau, laman web Shaklee ni selamat. Nampak tak lambang mangga tu? Lambang mangga itu bermaksud, Secure Connection. Segala maklumat seperti password, debit atau kredit card number adalah SULIT bila masuk ke laman web ini.

 

Jika ada masalah, boleh hubungi saya, Effa di 0195738234

 

Cara nak buat belian sendiri? Tekan gambar di bawah ini . Anda akan terus dibawa masuk ke laman web Shaklee untuk belian. Oh yer. Vivix FREE POSTAGE yer.

 

Cara ke dua:

Anda boleh terus whatsapp saya di link ini Tekan link ini Whatsapp saya Untuk Beli Vivix.

Atau jika link ni tak boleh access, boleh terus whatsapp saya di 019-5738234

whatsapp boleh, sms pun boleh 🙂

Saya harap saya dapat bantu encik dan puan dalam kembali sihat dengan asbab Vivix dengan izin Allah.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!
WhatsApp Effa di sini!