Luka Berkhatan Cepat Pulih dengan Set Berkhatan Shaklee

Assalamualaikum..

Musim cuti sekolah dah bakal berakhir. Kali ni saja saya nak kongsi pasal berkhatan.

Kalau tak, memang ingat nak khatankan je adam, tapi disebabkan kami busy, pergi ke sana sini, last minit plan, tak jadi lah sunatkan adam. Tahun depan lah sayang.

berkhatan

Di musim berkhatan, memang ramai sangat cari vitamin untuk anak yang berkhatan. Yer lah, semua ibu bapa nak luka berkhatan cepat baik. Budak-budak mana pandai duduk diam kan? 😅 takut melasak, lagi lambat baik pula luka.

Set Berkhatan Shaklee

Bercerita tentang set berkhatan, ok ada dua vitamin yang saya cadangkan untuk mempercepatkan proses pemulihan luka berkhatan.

Pertama sekali, Mealshake. Mealshake ni dia ada vitamin dan mineral yang lengkap, yang akan membantu, luka berkhatan cepat sembuh. Yer lah, badan kalau cukup nutrien, cepat lah sembuh luka tu kan? Haaa gitu juga lah dengan luka berkhatan..

meal-shakes

Yang kedua, of cos, Vitamin C, vitamin C seperti mana yang kita tahu, memang bagus untuk mempercepatkan proses pemulihan luka. Dan vitamin C pilihan haruslah vitamin C semula jadi tau. Bukan yang sintetik. Of kos lah, Shaklee 😉

fb_chewable-vitac-nutrition_new

Kalau ada budget lebih sikit, boleh ambil Omega Guard. Bagus untuk elakkan bengkak, dan agen antiradang. Luka berkhatan ni kita takut bengkak sebab budak-budak ni lasak dan tak reti duduk diam. Hehehe.

fb_omegaguard-nutrition_new

Cara makan Set Berkhatan Shaklee

Mealshake tu kena bancuh tau.. vitamin C tue kunyah sebab Vitamin C chewable. Yang dewasa punya kena telan, tapi budak-budak punya, boleh ambil yang chewable. Kunyah-kunyah je. Omega boleh telan terus atau pecahkan letak dalam mulut.

Disebabkan adam belum sunat lagi, maka tiada testimoni anak sendiri. hehe.. Tapi saya ada testimoni anak kawan yang sunatkan anak dia dua orang.. Seorang tu memang mudah makan Vitamin.. Sorang lagi, susah nak makan vitamin, dan hasilnya? Baca testimoni di bawah ni tau.

testimoni luka berkhatan cepat sembuh

Anak-anak saya nampak beza…

Danial senang makan vitamin. Mealshakes, VitC chew dia makan senang je. Luka sunat dia dah nak kering dah.

Tapi Wafiy memang susah sket nak makan vitamin. Mealshakes pun tak nak minum. Memang nampak lum kering mcm danial

Haa nampak sendiri kan.. Bila ambil Vitamin, proses penyembuhan luka berkhatan tu cepat baik compare dengan tak ambil..
Jadi mak ayah jangan ragu-ragu bekalkan vitamin berkhatan ini buat si anak teruna yang bakal berkhatan nanti.

Jika anda ingin membeli sendiri dengan menggunakan kad kredit atau kad debit anda boleh terus membuat pembelian dengan menekan gambar di bawah tau! Atau jika rasa susah.. Terus ja whatsapp/sms saya di 0195738234

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=864d8d390024caafa47fed54b8ecd9b5

❤ Anda mungkin tak tahu yang Surirumah pun boleh jadi JUTAWAN!

❤  Teruja sungguh bila dapat tahu banyak Kelebihan Jadi Ahli Shaklee!

❤ Dan yang paling best yang korang mungkin tak tahu, Business Shaklee ini boleh diwarisi tau!

Hubungi saya untuk pembelian atau konsultasi!
Your Shaklee Independent Distributor
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : Ourlovebonding
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

2 Comments
  1. February 21, 2017
  2. May 5, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!