Cara Nak Beli Vivix dengan Harga Terlajak Murah

Assalamualaikum

Kenal itu Vivix? Kalau tak kenal, boleh baca di entry-entry saya yang lepas di Segalanya Tentang Vivix . Ada cara tau nak dapatkan Vivix dengan harga murah.

Vivix ni ada orang kata agak mahal harganya. Satu botol RM475 harga retail. Namun, setiap hari pasti ada pembeli Vivix. Dan yang dah pernah ambil Vivix, pasti akan ulang beli Vivix walaupun dimomokkan dengan harga nya yang agak mahal. Kenapa yea?

Sebab kesannya yang sangat terbaik. Yea, Vivix ni , pengamalnya akan dapat rasa kesannya yang agak pantas dan ketara, sebab tu order Vivix tak pernah putus.

Kali ni saya nak kongsi cara nak dapatkan Vivix dengan harga terlajak murah.

Pertama sekali, anda perlu jadi ahli.

Dengan jadi ahli Shaklee, anda melayakkan diri untuk mendapatkan penjimatan RM72 untuk setiap belian Vivix. Jadi ahli baru RM69. Eh dah jimat sangat- sangat tu.

Atau, anda beli DUA botol sekali gus.. beli dua botol, lagii jimat. Beli dua botol RM806 sahaja. Dapat terus FREE MEMBERSHIP Shaklee. Jimat RM144 dan tambahan RM36 cash back tau! Eh jimat juga yang membership tak payah bayar tambahan RM69 tue. 😍

 

 

Jadi ahli sekali je. Tapi dapat beli Vivix dengan harga murah berkali-kali. Tak ke best? Lagi best bila promo Vivix 6 free 1 atau Vivix beli dua less 5%. Wahh memang ditunggu-tunggu sangat promo ini untuk setiap pengguna Vivix. Tapi tak setiap bulan ada promo ni. Mungkin promo Vivix bulan Jan 2017? Siapa tahu ka? Jeng jeng.

Maka siapa nak Vivix terlajak murah, boleh dapatkan dari saya dengan secepat mungkin dengan whtsapp saya di 0195738234 yea. 😍

 

whtsapp @sms saya di 0195738234

whtsapp @ sms saya di 0195738234

whtsapp @ sms saya di 0195738234

whtsapp @ sms saya di 0195738234

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!