COD Vivix di Seluruh Kawasan Sungai Petani

Vivix ni memang laku keras. Setiap hari mesti ada orang order.. Walaupun harganya sedikit mahal bagi sesetengah orang.. Namun, bila melihatkan kesannya. Memang orang tak berkira bab duit tue.. Asalkan sihat. Sihat kan mahal.. Bila dah sakit lagi lah mahal untuk kembali sihat.. Orang Sungai Petani pun memang setiap hari pasti ada je request nak COD Vivix ni. Mujurlah saya sentiasa buat ready Stock. Siapa yang nak zas saya p hantarkan. Area Yan pun pernah semata-mata untuk Vivix ni.

cod vivix sungai petani stokis agen pengedar shaklee

 

Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

 

cod vivix sungai petani
Kebaikan Vivix Shaklee

  • Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
  • Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
  • Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
  • Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
  • Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk – merawat azhameir
  • Membantu merawat penyakit parkinson
  • Membantu memulihkan penyakit strok – angin ahmar
  • Meningkatkan kesihatan imum badan
  • Menggalakan kesihatan keseluruhan

 

Keistimewaan Vivix Shaklee

  • Memperbaiki DNA.
    Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

 

  • Memperbaiki tenaga sel.
    Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

 

  • Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi.
    Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

 

Saya yakin sebelum ini anda dah dengar macam-macam perkara kebaikan tentang Vivix ni kan?

Tak pe, saya belanja lagi testimoni Vivix buat anda.

Tentang keberkesanan Vivix, anda boleh baca di link Himpunan Testimoni Vivix 

Harga Vivix?

1 botol RM475 ,

Lebih jimat jika ambil Dua botol.

Dua botol RM806.

FREE Membership

dan anda akan dapat cash back balik RM35.00+-

Nak order untuk COD area Sungai Petani, Gurun, Yan, Tikam Batu, Tanjung Dawai, Baling dan semua tempat lah.

Anda boleh terus hubungi saya di 0195738234 (whatsapp/ call/ sms)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!