Luka Melecur Nanah dan Berair Mula Sembuh Dalam 3 Hari!

Pressure cooker ni bila salah cara penyendalian akan jadi bahaya. Saya pernah baca juga. Tak sangka jumpa customer yang mengalaminya. Ceritanya yang saya boleh jumpa sebab akak ni cari Vitamin shaklee untuk sembuhkan luka, nanah dan berair kesan dari melecur itu dengan lebih cepat. Sebab katanya, ada part yang masih tak baik-baik, berair-air, bernanah. Kesian kan.

 

melecur-pressure-cooker_fotor

 

Saya memang dah lama nak beli pressure cooker, ada macam-macam brand. Ada murah, ada mahal. Yang paling tertarik brand Noxxa Amway tu. hahaha. Nak beli tapii, takut berhabuk tak guna.. Sekarang viral pasal iron lak, isk.. Kena tahan daulat sikit lah bab shopping sekarang.. tak boleh ikut napsu sangat.. Eh, sebenarnya saya bukan nak cerita pasal pressure cooker, tapi nak cerita tentang customer saya ni melecur teruk kena pressure cooker. Kena dekat badan. Warded la sebab teruk kan..

Saya terus tak teragak-agak mencadangkan Vivix kepada customer saya itu. Setelah diberikan penerangan, terus akak tu setuju nak beli. Tak kisah pasal harga yang mungkin dianggap mahal, janji berkesan.

Alhamdulillah setelah 3 hari ambil Vivix, luka dan nanah dah kering.. Sebab selalunya bila malam, akan basah lencun dengan air bisa luka dan nanah. Tapi syukur setelah ambil Vivix, dalam masa 3 hari luka air bisa nanah kering dengan cepat.

 

Vivix ni dia mempercepatkan proses pemulihan luka dan sel. Sebab dia bertindak dalam 4 cara terhadap sel.

  • Mempertahankan sel yang mudah rosak dan berpenyakit. Maksudnya macam bagi perisai
  • Memberi tenaga pada sel yang lemah.
  • Memperbaiki sel yang telah rosak
  • Meningkatkan prestasi sel.

 

Sebab itulah, kalau ambil Vivix, memang cepat sungguh kesannya. Dia bertindak sampai ke sel dan DNA.

 

GeneCellDNA

 

Korang boleh baca sendiri screenshot whatsapp saya dan pelanggan saya di bawah ni.

 

ubat-luka-nanah-cepat-kering-2

“hari ini nampak kering sikit.. harap-harap sampai malam lah kurangnya. Sebab sebelah malam selalunya basah lencun” – SELEPAS 3 HARI

 

ubat-luka-nanah-cepat-kering

Tadi tak berair dah dan nanah pun kurang – selepas 5 HARI.

 

luka-melecur-ubat-4

SELEPAS SEMINGGU- Alhamdulillah hari ini jumpa doktor luka sudah mengecut so tak jadi operate tampal kulit…

Kalau korang ada masalah yang sama, atau saudara yang perlu saya bantu, boleh segera hubungi saya dengan whatsapp saya di 0195738234 Effa ūüôā

12745681_935363963245819_1218826566772966293_n_fotor

12745488_1286722291343353_8590261088555041649_n_fotor

Berapa harga sebotol Vivix? Hanya RM475 sahaja.

Tapi jika anda beli DUA BOTOL, anda akan dapat LEBIH diskaun.. 

Dapat diskaun. Jadi lebih MURAH 

Dapat FREE MEMBERSHIP

Dapat juga Cash Back RM36.00+ 

Dapat konsultasi cara makan BERKESAN dari kami yang anda TAKKAN dapat dari orang lain.

Jom BACA –¬†Luka Kemalangan Bernanah Sembuh dalam Masa Lima Hari

 

Jika anda ingin membeli sendiri dengan menggunakan kad kredit atau kad debit anda boleh terus membuat pembelian dengan menekan gambar di bawah tau! Atau jika rasa susah.. Terus ja whatsapp/sms saya di 0195738234

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=82dd5a905e59accb6f62295917517991

‚̧¬†Anda mungkin tak tahu yang Surirumah pun boleh jadi JUTAWAN!

‚̧ ¬†Teruja sungguh bila dapat tahu banyak Kelebihan Jadi Ahli Shaklee!

‚̧¬†Dan yang paling best yang korang mungkin tak tahu, Business Shaklee ini boleh diwarisi tau!

Hubungi saya untuk pembelian atau konsultasi!
Your Shaklee Independent Distributor
‚ô• SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : Ourlovebonding
‚ô• Email : dinkygurlz@yahoo.com

 

One Response
  1. October 28, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!