Bila Kau Dah Meluat Dengan Masalah Internet

Assalamualaikum.
 
 Satu benda yang menjadi kemeluatan tahap gaban dan power rangers adalah internet habis data. BOTH okeh, hp dan mifi tue.
 
 Dah letih topup2 kouta data, tapi masih tak cukup. 1GB RM20 plak tue. Letih. Letih.
 
 So daripada biarkan blog tak berhapdate, kita update by mobile je lah. Type lah di note dulu. Copy paste. Minimum kan penggunaan internet. Den tak kuasa nak tambah data lagi. Tunggu bulan depan lak data baru masuk.
 
 Telco telco paling kuat boleh main pusing2 tau. Kita pun tak tau data internet tu sedut kot mana. Padahal den ni tengok video pon jarang sgt sgt.
 
 Ok sudah lah bebel. Point di sini. Cari penyelesaian pada masalah.
 
 Korang tolong doakan kawasan saya cepat sikit masuk kabel telekom. Ye ye?
 

 Bau nasi ayam kukus syed ni dah memanggil2.. Haaaa nanti saya buat entry pasai nasi ayam kukus ni. Hahahaha
 
 
 K lah bye.
 
 Nukilan,
 Mama cun 😝
 
 -Posted using BlogPress from my iPhone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!