Sakit Lutut dan Sendi Semakin Pulih!

Assalamualaikum

Sejak Advance Joint Health habis, di stop kan production seketika, sebab nak improved kan formula. Ramai yang tercari-cari alternative untuk ubat sakit lutut dan sendi yang berkesan.

ubat sakit lutut

Kali ni saya nak berkongsi testimoni sakit sendi lutut hilang setelah sekian lama. Tak ambil Advance joint health. Kejap lagi saya cerita customer ni makan makan apa.

Kenapa Sakit Lutut Sendi Berlaku

Semua binaan sendi kita yang terdiri daripada ligamen, tisu, kusyen adalah diperbuat daripada unsur protein iaitu Collagen. Collagen membantu mengekalkan kepadatan dan kekuatan tulang. Biasanya, Collagen ni akan terhakis sedikit demi sedikit dalam tulang rawan (cartilage) apabila umur kita semakin meningkat.

Sakit sendi dan sakit lutut ni saling berkait rapat. Kalau nak tahu, tulang rawan yang mula haus dan terhakis, serta kerosakan pada Collagen dalam tulang rawan adalah penyebab kepada sakit lutut.

Bila collagen dah mula hilang dan terhakis, mulalah kita akan rasa sakit sendi dan lutut. Jadi jangan pandang ringan bab Collagen ni.

Makin tua, makin kita perlukan collagen sebabnya dah banyak collagen yang hilang. Jadi saya sangat sarankan ambil Collagen bagi yang ada masalah sakit sendi dan lutut ni.

Lagi satu Vitamin yang saya sarankan adalah Vivix.

Vivix ni memang power dalam segala hal. Antaranya ubati sakit sendi dan lutut. Saya ada menceritakan bagaimana Vivix bertindak dalam entry Bagaimana Vivix bertindak Membantu Menyembuhkan Penyakit Kronik.

Nak tengok testimoni tak? Haaa meh baca testimoni ni..

“Lepas 3 bulan konsisten Vivix dan Collagen shaklee, lutut mak semakin baik dan boleh turun sujud tanpa guna tangan tau. Naik turun tangga pon makin okay. Alhamdulillah. “

Kalau korang ada masalah yang sama, atau mak ayah yang ada masalah ni. Boleh cpt2 whtsapp effa tau 0195738234

Posted using BlogPress from my iPhone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!