Bagaimana Vivix Bertindak Membantu Menyembuhkan Penyakit Kronik?

Assalamualaikum

Kali ni saya nak berkongsi pada semua bagaimana Vivix ini berfungsi.

Seperti mana yang kita tahu, badan kita terdiri dari sel.. Setiap dari badan kita adalah sel, termasuklah darah, organ, otot..

Sel yang rosak kalau tak diperbaiki dan diperbaharui akan menyebabkan penyakit yang lebih kronik seperti kanser, kerosakan buah pinggang dan macam macam lagi.

Vivix adalah satu penemuan baru oleh Shaklee yang mampu bantu merawat badan secara menyeluruh. Yang semestinya, berkesan, selamat dan halal 🙂

Bagaimana Vivix berfungsi?

Vivix bertindak dalam 4 cara:

1. Membaiki dan melindungi sel 
Fungsi  terbaik vivix ialah membaiki dan melindungi sel dari dirosakkan oleh radikal bebas. bukan bermakna sel kita tak rosak terus jika kita ambil vivix, tetapi kadar kerosakan itu diperlahankan dan dapat dilindungi oleh resvertrol dan polyphenol yg tinggi dalam vivix. Percaya atau tidak, tapi inilah fungsi vivix yang tidak didapati dalam supplemen lain.

2. Mempertahankan dan mengawal genetik

Pengawalan genetik menyumbang kepada deteriorasi (kemerosotan) umur sel. Dalam satu penemuan utama dalam ujian klinikal terbaru, menunjukkan ramuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap selular.

3. Memberi tenaga kepada sel (mitokondria) 

Satu lagi tindakan hebat vivix ialah dipanggil mitokondria ataupun penjana tenaga kepada sel. Mitokondria mempengaruhi prestasi sel. Jika kecekapan mitokondria menurun, prestasi sel juga akan memendekkan usia sel. Ramuan vivix menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitokondria untuk meningkatkan tenaga dalam sel.

4. Meningkat prestasi sel dan melambatkan penghasilan protien

AGE (Advance Glycation End products) adalah bahan akhir hasil daripada diproses oleh sel badan. Ia sgt mebahaya dan merosakkan pada tahap selular. Age ini boleh menyebabkan kerosakan pada sel2 dan juga sistem tubuh badan manusia. Ia boleh menyebabkan banyak punca kepada penyakit kronik jika dibiarkan tanpa pencegahan.

Vivix mengandungi 10 kali ganda lebih kuat Resveratrol yang mampu melambatkan pengumpulan protien Age dalam sel tubuh manusia.

Jadi usahlah pelik jika ada yang mengatakan Vivix itu mahal. Tidak mahal jika dilihat dari segi keberkesanan Vivix membantu rawat penyakit-penyakit kronik dengan melihatkan 4 cara Vivix ni bertindak tau!

Vivix bantu Pesakit Jantung Bypass

Penawar Ikhtiar Sakit Stroke

Untuk keterangan lanjut atau order Vivix boleh terus whtsapp saya di 0195738234 🙂

– Posted using BlogPress from my iPhone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WhatsApp Effa di sini!