Luka Kemalangan Bernanah Cepat Sembuh Seawal 5 Hari!

 

Langit tak selalunya cerah.

Begitulah juga dengan kehidupan. Siapa sangka, sihat walafiat sebelum ini. Tiba- tiba Allah berikan musibah dan ujian.

Faiz (bukan nama sebenar) adalah seorang penjawat awam. Rutin dilalui seperti biasa. Tapi tak disangka-sangka, motosikal yang dinaikinya dilanggar oleh kereta.

kaki luka eksiden_Fotor

gambar hiasan credit Google

Akibat dari kemalangan tersebut Faiz patah sebelah kaki.

Proses penyembuhannya mengambil masa. Peha telah diletakkan besi. Kemudian kaki pula diletakkan besi sokongan. Faiz juga allergik terhadap antibiotik. Dose paling tinggi pernah dia terima sewaktu rawatan yang menyebabkan muka dan seluruh badannya membengkak.

Proses penyembuhan juga tak berjalan lancar. Kaki Faiz yang patah terkena infection yang menyebabkan luka berair dan bernanah. Faiz sampai demam panas disebabkan luka yang telah dijangkiti kuman. Ubat penahan sakit juga tidak memberi apa-apa kesan terhadap Faiz.

luka eksiden

 

Suatu hari Faiz terbaca sharing seorang Shaklee agen (sayalah tue) yang menceritakan di wall facebooknya. Tentang luka yang bernanah akibat kencing manis, makin pulih walaupun hanya 3 hari mencuba Vivix. Kami berhubung melalui whatsapp dan Faiz bersetuju untuk cuba sebotol Vivix.

 

luka eksiden bernanah baik

Screenshot Whtsapp menceritakan luka dan nanah yang tak sembuh-sembuh dan tak henti keluar.

 

Saya pergi sendiri ke rumah Faiz untuk menghantar Vivix. Memang teruk luka di kaki Faiz. Bernanah, berair. Seperti gambar di atas. Gambar ini dikongsikan di sini dengan izin Faiz (bukan nama sebenar) . Saya juga bekalkan Zinc Complex untuk Faiz, bagi mempercepatkan lagi proses pemulihan.

vivix-bottle

Bertindak dengan Memperbaiki sel sel dan DNA

 

zinc-complex-nutrition

mempercepatkan pemulihan luka

 

Alhamdulillah baru sehari makan. Nanah dah mula kurang. Selepas beberapa hari saya follow up, luka Faiz semakin kering dah. Alhamdulillah. Lega dengar.

luka nanah cepat sembuh

Screenshot whsatpp selepas SEHARI mengambil VIVIX

 

Vivix ni dia mempercepatkan proses pemulihan luka dan sel. Sebab dia bertindak dalam 4 cara terhadap sel.

  • Mempertahankan sel yang mudah rosak dan berpenyakit. Maksudnya macam bagi perisai
  • Memberi tenaga pada sel yang lemah.
  • Memperbaiki sel yang telah rosak
  • Meningkatkan prestasi sel.

 

Sebab itulah, kalau ambil Vivix, memang cepat sungguh kesannya. Dia bertindak sampai ke sel dan DNA.

 

GeneCellDNA

 

 

Di bawah ini adalah bukti Screenshot perbualan whatsapp dengan Faiz. 🙂

screenshot whatsapp selepas 5 hari VIVIX. Luka dah KERING!

screenshot whatsapp selepas 5 hari VIVIX. Luka dah KERING!

 

Alhamdulillah… Faiz sekarang berada di wad menunggu masa sesuai untuk proses membuang besi di kakinya. Saya cukup gembira dapat bantu Faiz sekurang-kurangnya luka dan nanahnya dah kering dan sembuh.

Kawan-kawan sama2 kita doakan agar proses pembuangan besi Faiz berjalan lancar dan cepat pulih sepenuhnya yea. 🙂

Berapa harga sebotol Vivix? Hanya RM475 sahaja.

Tapi jika anda beli DUA BOTOL, anda akan dapat LEBIH diskaun.. 

Dapat diskaun. Jadi lebih MURAH 

Dapat FREE MEMBERSHIP

Dapat juga Cash Back RM36.00+ 

Dapat konsultasi cara makan BERKESAN dari kami yang anda TAKKAN dapat dari orang lain.

Kalau korang ada masalah yang sama, atau saudara yang perlu saya bantu, boleh segera hubungi saya dengan whatsapp saya di 0195738234 Effa 🙂

Jika anda ingin membeli sendiri dengan menggunakan kad kredit atau kad debit anda boleh terus membuat pembelian dengan menekan gambar di bawah tau! Atau jika rasa susah.. Terus ja whatsapp/sms saya di 0195738234

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=842424a1d0595b76ec4fa03c46e8d755

❤ Anda mungkin tak tahu yang Surirumah pun boleh jadi JUTAWAN!

❤  Teruja sungguh bila dapat tahu banyak Kelebihan Jadi Ahli Shaklee!

❤ Dan yang paling best yang korang mungkin tak tahu, Business Shaklee ini boleh diwarisi tau!

Hubungi saya untuk pembelian atau konsultasi!
Your Shaklee Independent Distributor
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : Ourlovebonding
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!