Cara Hilangkan Sakit Pinggang Dengan Mudah Cepat Berkesan

Assalamualaikum

Pernah menderita sakit pinggang tak? Cari ubat macam-macam, tapi masih tak baik juga sakit pinggang. Seksa kan bila sakit pinggang. Nak duduk lama tak boleh. Berdiri apatah lah lagi. Ianya menyukarkan pergerakan kita dan aktiviti seharian kita.

Ubat sakit pinggang berkesan

Kalau sakit pinggang sebab mengandung mungkin disebabkan kurang kalsium dan sebab bawa baby dalam perut. Berat kan bawa baby so perkara biasa tue. Lagi satu kalau wanita ni sakit pinggang bila mengandung, tanda nak bersalin pun yea.

Tapi kalau yang tak mengandung tapi sakit pinggang ni, macam mana tue? Sebab apa ek? Haru dan biru tu. Hehe.

Sakit pinggang ni banyak penyebabnya. Antara penyebab sakit pinggang adalah.

  • Salah posture sewaktu mengambil barang. Selalu tunduk ambil barang dengan membongkok. Sepatutnya kena duduk, ambil barang, dan bangun semula. Macam gambar dekat bawah ni. Baru betul

cara mengambil barang dengan betul

 

  • Memakai kasut yang tidak sesuai. Selalunya kasut tinggi lah. Kasut tinggi pon boleh buat sakit pinggang tau. Pakailah kasut yang selesa. Yang tak menyakitkan pinggang bila berdiri lama.

kasut tinggi punca sakit pinggang

 

  • Kurang beraktiviti. So bila buat kerja berat sikit. Maka mulalah sakit pinggang. Jadi kenalah active selalu. Jangan lemau sangat. Nanti bila tiba2 kena buat aktiviti berat sikit, terus sakit pinggang nanti.

wanita malas

 

  • Masalah kesihatan seperti sakit saraf, sakit buah pinggang. Yang ni memang kena check la. Kalau rasa lain macam sangat tu, better bawa diri pergi jumpa doktor yea.

 

Cara mengatasi sakit pinggang @ Ubat Sakit Pinggang Cepat Berkesan

Saya nak kongsi testimoni pelanggan saya. Dia ni dah 10 bulan sakit pinggang. Macam-macam rawatan la dia buat. Antara yang dia pernah buat tapi tak hilang sakit pinggangnya adalah pergi hospital xray. Tapi doktor cakap urat saraf. Lepas itu berbagai kaedah dia cuba dari urutan bidan, kiropraktik, akupuntur dan bekam sunnah setiap bulan. Masih juga sakit pinggang tak hilang.

Sampai lah suatu ketika dia terbuka hati nak cuba Vivix. Dan Alhamdulillah, sakit pinggangnya mula terasa hilang sakit seawal hari ke 3!

Cuba bayangkan sakit 10 bulan. Ambil Vivix 3 hari sakit pinggang dah hilang! Allahuakhbar..

Tak percaya? Saya sertakan screenshot whtapp beliau di bawah ni tau..

 

ubat sakit pinggang

 

“10bulan sakit pinggang, dari pinggang naik ker urat belikat ditengah belakang..asal bagun tido jer keras belakang setiap pagi …pergi cek hospital xray katanya urat saraf..berbagai kaedah cuba dari urutan bidan..kiropraktik…akupuntur dan bekam sunnah setiap bulan..masih juga sakit2…ttp semuanya telah berubah setelah saya mengamalkan vivix shaklee hidup sy kembali ceria dgn izin Allah..sakit pinggang, sakit sendi dan otot sy beransur pulih seawal 3hr minum vivix shaklee..InsahAllah sy akan terus mengamalkan secara konsisten agar bahagia bersama keluarga”

Hebat kan Vivix ni? Vivix ni dia boleh baiki balik sel, saraf, DNA yang rosak… Organ- organ semua lah, satu badan dari atas ke bawah. Semua Vivix perbaiki. Jadi tak ragu lah, seawal 3 hari pun dah hilang sakit pinggang dengan Vivix ni!

vivix-antiaging

 

Jika anda ingin membeli sendiri dengan menggunakan kad kredit atau kad debit anda boleh terus membuat pembelian dengan menekan gambar di bawah tau! Atau jika rasa susah.. Terus ja whatsapp/sms saya di 0195738234

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=842424a1d0595b76ec4fa03c46e8d755

❤ Anda mungkin tak tahu yang Surirumah pun boleh jadi JUTAWAN!

❤  Teruja sungguh bila dapat tahu banyak Kelebihan Jadi Ahli Shaklee!

❤ Dan yang paling best yang korang mungkin tak tahu, Business Shaklee ini boleh diwarisi tau!

Hubungi saya untuk pembelian atau konsultasi!
Your Shaklee Independent Distributor
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : Ourlovebonding
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

 

One Response
  1. March 9, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!