Lima Sebab utama kenapa orang Suka Set Bersalin Shaklee!

Assalamualaikum.

Disebabkan kelmarin saja, beberapa orang bertanyakan saya tentang set bersalin shaklee atau set berpantang shaklee. Jadi pada hari ini saya nak cerita pengalaman saya menggunakan set bersalin shaklee sepenuhnya semasa kelahiran anak ke tiga.

Sewaktu saya bersalin anak sulung dan anak kedua. Saya masih belum kenal Shaklee. Mendengarnya pun belum pernah ketika itu. Mungkin pernah dengar tapi tak percaya. Sampailah suatu ketika Allah pertemukan saya dengan Shaklee dengan kelahiran anak ke dua yang lahir pra matang.

Jadi dari pengalaman yang lalu dah banyak saya belajar. Dan apa beberapa sebab kenapa saya memilih set bersalin Shaklee sepenuhnya berbanding dengan set bersalin tradisional apabila bersalinkan anak ke tiga. Bukan sebab saya jual maka saya ambil. Tapi saya ambil sebab…… (sambungan di bawah)

 

berpantang

 

Kenapa Anda Perlu Memilih Set Bersalin Shaklee

Susah nak telan air air atau jamu yang perlu diminum

Set set bersalin yang dari zaman nenek-nenek kita tidak disangkal kehebatannya. Namun tak semua dapat menelannya. (Macam saya). Jadi saya lebih prefer set bersalin shaklee sebab mudah. Pill sahaja. Tak pahit. Telan sekelip mata je. hehehe

ehsan google

ehsan google

Anak kuning lama

Satu perkara yang perlu dititik beratkan oleh semua ibu. Sebabnya apabila si anak kena jaundis atau kuning. Si mak tak dapat nak makan set bersalin yang panas-panas. Kena stop kejap. Macam anak sulung saya dulu. Jaundis sampai 3 bulan! Memanglah saya sampai ke sudah lepas tu saya tak makan pun set bersalin yang dibeli dalam pantang waktu ketika tue. Jadi untuk saya, Set bersalin shaklee memang kena la sangat dengan saya. Bila nak kuning, saya masih boleh makan set berpantang seperti biasa kerana ianya tak panas.

Jaundice-In-Newborn-Babies

Set yang boleh digunakan lama

Salah satu sebab saya pilih set bersalin shaklee juga adalah disebabkan satu set shaklee ni tahan 4-6 bulan tau! Kecuali beberapa vitamin seperti Ostematrix. Sebulan je. Yang lain semuanya lebih dari sebulan. Bestla sebab waktu menyusukan pun kita perlu vitamin tau!

Berpantang Sendiri

Saya rasa bila anak dah bertambah, berpantang sempurna tue payah skit kalau pantang sendiri. Tak semua diberikan kemudahan nak cari confiment lady atau ada mak sendiri datang jaga dalam pantang. Jadi set bersalin shaklee ni mmg memudahkan ibu2 kt luar sana yang pantang sendiri tau!

Kesannya yang awesome!

Terlalu banyak testimoni yang menyatakan betapa bestnya set bersalin shaklee ni. Antaranya luka cepat sembuh, sangat bertenaga, segar, susu banyak , tak sembelit dalam pantang dan macam-macam lagi la. Saya ada kongsi pasal di dalam entry Testimoni Set Bersalin Shaklee

 

Fitness

Saya harap ianya membantu anda untuk membuat pilihan nak beli Set Bersalin yang mana yea!

Anda mungkin nak baca

Tips Memilih Set Berpantang Set Bersalin

❤ Anda mungkin tak tahu yang Surirumah pun boleh jadi JUTAWAN!

❤  Teruja sungguh bila dapat tahu banyak Kelebihan Jadi Ahli Shaklee!

❤ Dan yang paling best yang korang mungkin tak tahu, Business Shaklee ini boleh diwarisi tau!

Hubungi saya untuk pembelian atau konsultasi!
Your Shaklee Independent Distributor
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : Ourlovebonding
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!