Jemputan Menjadi Rakan Business bersama kami!

Assalamualaikum

Bismillahirrahmanirrahim

Sudah lama tidak membuat entry tentang menjadi ahli shaklee. Disebabkan shaklee sekarang makin menambah insentif-insentif menarik yang ada, rasanya perlu saya renew dengan entry baru kan? 🙂

Terbaru adalah Program YES. Program YES nie memang buat bonus berganda-ganda. Paling terbaru pula ialah Star Asia Trip Bangkok 2016. Tahun depan memang trip Umrah dan US. Tapi kini ada tambahan lagi ke Bangkok.

trip bangkok shaklee

Di sini berbesar hati menyatakan bahawa kami sedang mencari business partner yang ingin menyertai team business kami secara serius. Saya ulang. SERIUS. Saya ulang, SERIUS.  Kami telah melahirkan ramai anak-anak business yang kini berpendapatan BULANAN 3-4 angka dan kini menuju ke lima angka.

Kami ingin sangat sangat nak membantu anda yang serius nak menjana pendapatan dengan shaklee bersama kami. Penyertaan adalah dialu-alukan dari seluruh Malaysia. Ini adalah kerana kami nak menambah wakil-wakil shaklee yang ada di setiap negeri. Senang la sikit bagi pelanggan mendapatkan barang terus dari agen jika kami ada wakil di setiap negeri dan setiap kawasan. Sekarang setiap negeri dah ada agen, cuma agen-agen yang ada tak semua serius berbusiness.

Sebab perlunya wakil setiap negeri ni,  memang ada pelanggan yang prefer nak COD (Cash on Delivery) . Saya hanya mampu COD kawasan berdekatan saya sahaja iaitu di kawasan Sungai Petani. Gurun dan Alor Setar jika saya balik kampung.

Syarat-syarat

Wahh ada syarat pula yea?

Bayar Pendaftaran

Pendaftaran di dalam shaklee ni mudah saja. Modal permulaan bermula dengan pendaftaran RM80 sahaja seumur hidup. Lepas dah daftar, anda boleh terus mula!

Di dalam shaklee anda boleh mulakan business walaupun tiada stock di tangan. Shaklee menjalankan sistem dropship untuk agennya. Pelanggan bayar pada kita, kita pass pada HQ Shaklee order tersebut. HQ Shaklee yang akan terus pos kepada pelanggan kita! Mudahkan? Tak perlu simpan stok banyak banyak di bawah katil! 🙂

Serius dan boleh bagi komitmen

Saya maksudkan serius di sini bukanlah saya nak mencuri masa anda bersama keluarga sehinggakan kena kerja lewat malam di luar. Tak sama sekali. Ok terus terang saya nyatakan, bagi yang tak biasa dengan internet marketing, memang banyak kena belajar. Belajar dan terus buat (perlaksanaan). Marketing kami adalah melalui Facebook, Blog dan Instagram.

commitment

Bagaimana nak belajar?

Kelas kami dilakukan secara ONLINE. Sekali sekala ada juga kelas OFFLINE bila otai otai turun padang. Jumpa depan-depan auranya lain macam sikit . Lagipun kalo kelas offline shaklee ni, suami anak2 kecil pon boleh bawak. huhuu bestkan? Btw, kebanyakannya kelas ONLINE. Anda boleh menyertainya DARI RUMAH sambil memangku anak atau sambil makan. 😀 hehe.. Tapi perlaksanaan setelah masuk kelas itu, perlulah anda adjust masa sendiri yea. Ilmu tanpa perlaksanaan tak berguna juga. ACTION itu penting.

Setelah dah belajar, dah faham. Perlaksanaan perlu dijalankan dengan istiqamah. KONSISTEN. Sebab kami bukan skim cepat kaya. This is real business. Bukan business main-main.

Seperti kita nak buka kedai. Segalanya kena buat preparation kan? Kena sewa kedai, kena beli barang-barang untuk dimasukkan dalam kedai, kena buat promosi untuk memperkenalkan kedai. dan kedai, of kos la BUKA SETIAP HARI. Sama juga dengan business online. Anggap saja platform anda buat promosi itu adalah kedai. Contohnya buat iklan dalam Facebook, facebook itu kita anggap sebagai kedai kita. Bila dah facebook kedai kita, maka kena la buka facebook dan buat “sharing” setiap hari.

Pasal apa yang nak sharing kami akan ajar. Pasal nak schedulekan sharing pun kami akan ajar. Yea la, bukan kita 24 jam online kan. Jadi setkan masa guna application, esok “sharing” tue akan muncul di facebook ikut masa yang ditetapkan.

Paling istimewa belajar pasal blog. Sesiapa yang menyertai team kami sangat la beruntung. Sebabnya, team kami memang terdiri dari otai-otai yang expert pasal blog. Pasal wordpress, SEO, semua kami ada expert tau!  Kami akan ajar macam mana nak berbussiness melalui blog.

Jika anda serius, sanggup belajar, proactive, rajin, boleh bagi komitment, focus, anda sangat kami alu-alukan untuk berada di dalam team kami. Jika tidak, masih boleh join, tapi kalau tak dapat bonus yang diharapkan jangan salahkan kami! 😉

Berapa bonus yang bakal anda dapat?

 

bonus shaklee

 

Ini adalah contoh bonus statement seorang distributor yang baru naik pangkat ke Supervisor bulan Ogos 2015 yang lalu. Bonus sebulan yea. Total RM2913.71. Dalam Shaklee ada 7 pangkat, Supervisor baru pangkat yang pertama.

Kalau pangkat yang pertama dah almost 3k, cuba bayang pangkat paling atas berapa k? Sebab itulah dalam shaklee ni memang tiada limit untuk bonus. Dah ramai lahir jutawan di dalam shaklee ni. Yang penting follow apa yang mentor suruh buat. Contohnya 10k makan gaji, sampai pencen susah nak dapat kot? Dengan Shaklee 10k, setahun pun dah boleh capai insyaAllah. 10k sebulan tau! Bukan tahunan. Otai2 yang dah berpuluh2 tahun dalam shaklee 6 angka pun ada tau.

Akhir sekali, nak berjaya sikap kena positive. Sentiasa muhasabah diri, ingin memperbaiki diri.

 

how-to-achieve-success

 

Anda  berminat nak menyertai kami?

Boleh cepat-cepat hantar “resume” anda di dinkygurlz@yahoo.com

ATAU

whstapp saya di 019-5738234

🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!