Atasi Masalah Rambut Gugur , Gatal dan Berkelemumur Dalam Masa Dua Hari Sahaja!!

Assalamualaikum
 
 Nampaknya sejak kebelakangan ini saya banyak menerima luahan hati terutama ibu ibu yang mengalami masalah rambut gugur selepas bersalin.
 

 Namun, ada juga yang bujang, tapi dah ada masalah rambut gugur.
 
 Kalau yang selepas bersalin itu, macam dah perkara biasa jadi rambut gugur. Tambahan pula kalau anak dah mula main menyembur-nyembur air liur di mulut. (Betul ke?)
 
 Sebenarnya bila lepas bersalin tue, kalau rambut gugur adalah disebabkan perubahan hormon dan zat zat makanan yang tak cukup di dalam badan. Al maklum lah time mengandung kan zat makanan baby banyak ambil zat dari badan si ibu. Proses melahirkan nak recover dari selepas bersalin tue pon memerlukan nutrien yang mencukupi untuk memastikan badan dapat berfungsi dengan baik.
 
 Saya nak share testimoni dari salah seorang pelanggan. Masalah yang beliau hadapi adalah, masalah rambut berkelemumur dan rambut gugur banyak sangat! Risau juga sebab takut botak!
 
 Perempuan bila botak kan sadis tue.
 
 Alhamdulillah mengejutkan hasil yang dia dapat. Seawal dua hari dah dapat rasa kesannya! Saya ulang yea. DUA HARI dan dapat rasa kesannya! Rambutnya dah kurang gugur dan dah tak gatal-gatal!

 Customer ini ambil apa yea? Customer ni ambil revitalizing syampoo. Saya sendiri pakai syampoo ni. Memang best sangat sangat. Rambut tak gugur. Kelemumur pun tak dak tau!
 
 Syampoo shaklee ni ada dua jenis.
 
 1. Revitalizing shampoo
 2. Purifying shampoo
 
 Conditioner pun ada dua jenis
 
 1. Lightweight conditioner
 2. Replenishing conditioner
 
 Saya ada cerita dengan lebih lanjut tentang jenis shampoo dan conditioner ini di dalam entry saya Atasi Rambut Berbuah
 
 Selalunya bab rambut gugur ni. Saya akan interview dulu bakal pelanggan untuk memastikan saya bagi jenis shampoo yang sesuai atau tak.
 
 Dan sangat digalakkan kalau boleh ambil sekali set vitamin sekali. Sebab bila ambil vitamin, rambut-rambut yang gugur, akan cepat tumbuh rambut yang baru tau! Serius! 🙂
 

 Kalau saya jadi anda yang hampir nak botak tue, saya tak tunggu lama. Terus saya order set ni tau! Hehhee segan la dengan suami kalau rambut dah botak! Huhu
 
 
 Nak order? ^_^
 Effa 0195738234
 
 
 
 
 -Posted using BlogPress from my iPhone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!