Set Cepat Hamil Setelah Lama Menunggu Cahaya Mata

Semua pasangan yang berkahwin mesti nakkan cahaya mata kan? Siapa tak nak? Semua nak cepat hamil. Sebab itu sekarang dah banyak set subur di pasaran. Jarang-jaranglah pasangan yang berkahwin secara sah tak nak anak. Semua nak anak. Tetapi tak semua orang yang lepas berkahwin bunting pelamin. Apa dia tue bunting pelamin? Bunting pelamin tue maksudnya kalau lepas kahwin malam pertama tu, terus je mengandung. Tak sempat nak datang haid pun selepas berkahwin.

bunting pelamin

Bila lama sangat menunggu, setahun masih juga tak hamil-hamil, mula lah, runsing. Ye lah, mulut orang lagi. Asyik-asyik soalan yang sama. Bila nak dapat anak ni? Sabar banyak-banyak yea. Biasalah, mulut orang memang kita tak boleh tutup. Bila dah setahun lebih masih tak hamil, kena la mula berikhtiar. Takut juga ada masalah apa-apa, antaranya ialah kemandulan.

Kemandulan bukan untuk wanita sahaja tau. Mandul pada lelaki pun ada. So jangan suka suka nak tuduh wanita je bermasalah. Kemandulan ialah penyakit pada sistem pembiakan lelaki dan wanita yang melemahkan salah satu fungsi badan yang paling asas iaitu kemampuan melahirkan anak.

set cepat hamil

Apabila pasangan itu mempunyai kesukaran untuk hamil. Berkemungkinan pasangan tersebut menghadapi masalah pada mana-mana langkah pembiakan di bawah. Berikut adalah langkah-langkah pembiakan yang mesti berlaku.

  1. Telur yang sihat hendaklah tumbuh di dalam ovari
  2. ovari mesti melepaskan telur yang matang ke dalam tiub falopio. Proses ni la yang kita panggil ovulasi.
  3. Sperma yang sihat mesti disenyawakan telur. Telur yang telah disenyawakan pula kita panggil embrio.
  4. Last sekali, embrio mesti melekat pada uterus.

Empat langkah atas ni WAJIB kena berlaku untuk berjaya hamil.

Saya nak kongsikan pada anda yang berusaha nak dapatkan cahaya mata, iaitu set kesuburan shaklee yang telah ramai membantu ramai pasangan cepat hamil dengan izin Allah. Ada yang dah kahwin berbelas tahun, ada yang dah kahwin 4 tahun, ada yang dah kahwin 6 tahun. Selepas cuba set subur shaklee ni, barulah mengandung. Alhamdulillah.

Set Cepat Hamil Shaklee

Set Subur Wanita Isteri Cantik

GLA Complex

GLA Complex ni fungsinya adalah untuk membetulkan kitaran haid atau membetulkan hormon kita. Sebab kitaran haid yang tidak teratur inilah yang menjadi punca utama ketidaksuburan wanita. Tetapi jika isteri tidak mempunyai masalah kitaran haid, GLA Complex ni bertindak dengan lebih cepat untuk membantu menghasilkan cecair pada faraj yang subur dan berkualiti.

Ini amat penting untuk membantu sperma dapat hidup dengan lebih lama dalam rahim isteri. Sperma dapat hidup 5 hari tau dalam rahim walaupun tak bersama selepas itu. So peluang nak mengandung tu lebih tinggi la. 🙂

gla-complex

B Complex

B-Complex Shaklee adalah kombinasi dengan Asid Folic. Senang all in one dah. B complex ni sangat penting bagi mereka yg merancang untuk hamil dan untuk yangsedang hamil. Sebelum hamil, B complex ini bertindak untuk melancarkan hormon dan pengaliran darah. Disamping itu B complex ini juga meningkatkan kesuburan di tahap yang optimum.

Kekurangan ASID FOLIK akan menyebabkan kecacatan kepada janin yg dikandung. Jadi, dengan vit B-Complex Shaklee yang dah ada siap dengan Asid Folik, wanita hanya perlu makan sebiji sehari seawal 6 bulan dalam tempoh merancang kehamilan. Maksudnya, dalam masa sebelum nak mengandung lagi 6 bulan tu, sebelum kawen lagi 6 bulan, boleh start makan dah B complex yang ada asid folic nie. Pahem? hehe
b-complex

Set Subur Lelaki Suami Gagah

Vitamin E Shaklee

Vitamin E ni dikenali sebagai vitamin seks. Opss! Bukan Viagra tau! Ianya merupakan vitamin wajib untuk suami dan isteri. Bagi isteri, selenium membantu mengeluarkan lendir semasa bersama untuk membantu pergerakan sperma agar lebih tangkas dan bergaya. Vitamin E membantu menjaga kualiti sperma, seseorang lelaki harus mengambil vitamin E dalam kadar yang mencukupi.

vita-e-complex

Zinc

Zinc adalah wajib untuk suami kerana ia meningkatkan hormon testosteron dan bilangan sperma. Zinc juga mampu memanjangkan jangka hayat sperma dan meningkatkan bilangan dan kualiti sperma. Selain itu, zinc boleh melawan bakteria dalam vagina isteri.

zinc-complex-nutrition

Ada bukti ke kejayaan pasangan-pasangan yang telah berjaya hamil? Ada. Anda boleh lihat di link Testimoni Berjaya Hamil Dengan Set Kesuburan Shaklee. 

Tapi dekat bawah ni saya belanja poster testimoni juga. 🙂

 

1

 

2

 

3

 

4

 

Tak sabar nak cuba dah ke? Tak sabar nak peluk cahaya mata sendiri?

Anda ingin membeli sendiri dengan menggunakan kad kredit atau kad debit anda boleh terus membuat pembelian dengan menekan gambar di bawah tau!

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=1a371879ae7ae905850d5dee733f303e
Hubungi saya untuk pembelian atau konsultasi!
Your Shaklee Independent Distributor
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : Ourlovebonding
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

❤ Anda mungkin tak tahu yang Surirumah pun boleh jadi JUTAWAN!

❤  Teruja sungguh bila dapat tahu banyak Kelebihan Jadi Ahli Shaklee!

❤ Dan yang paling best yang korang mungkin tak tahu, Business Shaklee ini boleh diwarisi tau!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!