Tips Berkesan Hilangkan Sakit Pinggang Sewaktu Hamil

Sakit pinggang di kalangan ibu hamil boleh dikatakan perkara biasa. Kenapa saya kata biasa? Hampir setiap ibu hamil pernah mengalami sakit pinggang.

Dan ada juga sakit pinggang yang teruk juga dikatakan tanda-tanda untuk bersalin. Benarkah?

Tapi kalau masih belum due date setiap hari sakit pinggang sehingga mengganggu kerja-kerja seharian pening juga kan?

Bagaimana caranya nak mengatasi masalah sakit pinggang sewaktu hamil ni?

sakit pinggang

 

Cara saya mengatasi masalah sakit pinggang sewaktu hamil? Saya sendiri mengandung dan pernah sakit pinggang. Saya perasan saya akan sakit pinggang bila saya tak minum susu. Dan terus terang saya jarang minum susu sejak hamil ni. Padahal sebelum hamil saya ni penggemar susu. Biasalah mengandung kan selalu jadi terbalik. hehehe

Jadi pengganti susu saya ialah Ostematrix. Inilah “susu” saya yang saya ambil setiap hari. Bila saya ambil Ostematrix ni memang hilang sakit pinggang tu. Siap sakit badan dan lenguh-lenguh badan pun hilang tau.

 

IMG_2422

 

Yang bestnya kaki saya pun tak kejang seperti mengandung anak sulung dan no dua dulu. Tapi saya perasan, bila saya lupa makan Ostematrix memang pinggang saya sakit, sakit badan dan saya juga akan cramp kaki. huhuu

Ostematrix Shaklee ni bukan macam pil kalsium biasa. Sebab Ostematrix ni mengandungi Magnesium, Vitamin D dan Zinc.

1 biji Ostematrix bersamaan segelas susu tau! Dan juga bersamaan dengan 80 biji badam! Larat ke nak makan badam banyak tue? Hehehe. Susu segelas pun belum tentu habis kan?

Kalau tak percaya boleh baca testimoni dekat bawah ni. Memang hilang tau sakit pinggang lepas ambil Ostematrix tue!

kalsium_Fotor

 

kalsium2

 

Eh nak share satu video. Akak ni memang dia selalu sakit pinggang dan tulang belakang, sakit badan sebab kekurangan kalsium yang teruk. Duduk pun sakit punggung tau. Nak dukung anak pun dia tak mampu! Tengok macam mana dia atasi masalah kekurangan kalsium dia!

Sakit Tulang Belakang & Lenguh2 Badan Buat Ibu Ini RImas, Sampailah…. from iReach HD on Vimeo.

 

Nak order atau pertanyaan? Jangan segan silu contact saya di

Effa 0195738234

🙂

Jana 4-5 angka dengan Buat Business Online Hanya Dari Rumah

One Response
  1. April 19, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!