Ingin Mencari Pendapatan Sampingan?

Assalamualaikum

Terasa nak menulis tentang ini setelah April 2015 bermulanya GST yang ditentang oleh ramai pihak. Yang menentang GST sila pindah duk bulan! Opss! Bukan saya yang cakap. hihi..

GST

Harga barang makin bertambah. Perbelanjaan bertambah. Pendapatan tidak. Duit tak mencukupi. Simpanan hampir tiada.

Kita ada dua pilihan samada nak kurangkan perbelanjaan atau menambah pendapatan.

Teringin nak buat business? Tapi tiada Modal?

Jangan risau! Kami ada cara dan jalan!

MULAKAN PERNIAGAAN ANDA DENGAN MODAL SERENDAH RM80! TETAPI PULANGAN MENCECAH 4-5 ANGKA!

Jangan risau kami bukan skim cepat kaya. 🙂

Produk dah lebih 50 tahun dalam pasaran Malaysia. Shaklee Malaysia bukan asing lagi di dalam pasaran Malaysia.

Ada Untung RETAIL. dan BONUS dari syarikat. Dekat bawah ni contoh slip gaji shaklee kami. Slip gaji @ statement bonus ni laku untuk beli kereta atau rumah tau. 🙂

bonus shaklee

 

Anda juga akan layak untuk dapat CAR BONUS. dan INTERNATIONAL TRIP FREE.

Kelebihan Menyertai Team Shaklee Kami

Jika anda menyertai team kami, anda juga akan belajar cara marketing dan berniaga online.

  • Cara Berniaga di Facebook
  • Cara Berniaga di Blog
  • Segalanya tentang SEO (Teknik untuk buat blog berada di carian teratas di google)
  • Cara Berniaga di Instagram
  • Cara Berniaga di Wechat

dan paling menarik, marketing online ini adalah ZERO kos! PERCUMA.

Syarat nak menyertai team kami:

  • Sediakan modal RM80.
  • Mempunyai kemudahan internet.
  • Mempunyai smartphone. Boleh whtsapp@Facebook@Telegram@Wechat@Instagram
  • Hanya untuk mereka yang bersungguh nak merubah hidup dan TIADA ALASAN untuk BERJAYA

Siapa saya:

Saya adalah seorang bekas guru yang berjawatan tetap dalam kerajaan di sebuah sekolah di Sungai Petani yang berhenti setelah mendapati business ini memberi pulangan yang lumayan, berpotensi besar dan juga suatu business yang boleh diwarisi anak-anak apabila saya telah tiada nanti.

Setelah menyertai business ini, pendapatan saya mencecah 5 angka SEBULAN. Tahun lepas juga saya mendapat FREE TRIP ke USA bersama suami dan juga Car Bonus yang ditaja oleh Shaklee. Seronok kan? 🙂

free trip shaklee

Kini saya mencari anak-anak business yang memerlukan bimbingan untuk sama-sama nak berjaya. Saya akan bimbing dari awal. Bermula dari zero saya akan bimbing sampai berjaya!

 

Jika anda berminat untuk menyertai team Shaklee kami, anda boleh terus hubungi saya di 0195738234 tau! Saya sedia melayani persoalan yang bermain di minda anda!

 

side income dengan shaklee

❤ Anda mungkin tak tahu yang Surirumah pun boleh jadi JUTAWAN!

❤  Teruja sungguh bila dapat tahu banyak Kelebihan Jadi Ahli Shaklee!

❤ Dan yang paling best yang korang mungkin tak tahu, Business Shaklee ini boleh diwarisi tau!

Facebook : Nur Effa Shareen
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : Ourlovebonding
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

 

6 Comments
  1. April 12, 2015
    • April 12, 2015
  2. April 17, 2015
    • April 17, 2015
  3. April 17, 2015
    • April 17, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!