Restock Shaklee di Branch (Pengedar Shaklee Sungai Petani)

Assalamualaikum

Saja nak story pasal restock barang dari branch. Saya adalah salah seorang pengedar Shaklee Sungai Petani yang sah, yang membuat penghantaran secara percuma ke seluruh sungai petani dan kawasan berdekatan.

Disebabkan saya menyediakan perkhidmatan COD (Cash on delivery) jadi stock ready stock hendaklah sentiasa ada di kedai saya.

Kedai atau stokis shaklee Sungai Petani saya di Bandar Puteri Jaya Hill Park. Actually rumah saya lah. Al maklum la saya kan seller online. Mana ada sewa-sewa kedai ni. Hehe. Saya selalu bayangkan rumah saya seperti branch. Jadi macam stokis pun ada. 😉

Branch Shaklee terdekat dengan kedah ialah di Seberang Jaya Penang. Jadi agak jauhlah untuk warga sungai petani nak pergi. Tapi jangan risau, sebab anda boleh dapatkan semua vitamin shaklee terus dari saya!

Minggu lepas saya pergi restock barang dengan anak-anak. Alhamdulillah anak-anak behave je sepanjang perjalanan. Upah dengan ice cream sikit. Kantoi mama singgah drive tru McD.

Jom layan gambar lak okeh! 🙂

Pengedar shaklee sungai petani

sogok dengan ice cream bagi duk diam. hehe

 

 

Pengedar shaklee sungai petani

anak-anak menunggu barang

 

 

Pengedar shaklee sungai petani

inilah branch shaklee di seberang jaya

 

 

Pengedar shaklee sungai petani

Yea dapatkan Vitamin Shaklee dari saya untuk area Sungai petani dan berdekatan!

 

Jadi jika anda nak dapatkan Vitamin atau barangan Shaklee di Sungai Petani anda boleh terus dapatkan dari saya!

Anda boleh terus hubungi saya di 0195738234 sms@whstapp atau terus call je. 🙂

 

❤ Anda mungkin tak tahu yang Surirumah pun boleh jadi JUTAWAN!

❤  Teruja sungguh bila dapat tahu banyak Kelebihan Jadi Ahli Shaklee!

❤ Dan yang paling best yang korang mungkin tak tahu, Business Shaklee ini boleh diwarisi tau!

Hubungi saya untuk pembelian atau konsultasi!
Your Shaklee Independent Distributor
Facebook : Nur Effa Shareen
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : Ourlovebonding
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!