Pesakit Kanser Sembuh Setelah Mencuba Rawatan Alternatif!

Penyakit kanser adalah salah satu penyakit yang ditakuti oleh semua orang. Sebab kanser selalu dikaitkan dengan kematian sahaja. Tapi ajal di tangan Tuhan. Setiap penyakit ada ubatnya. Ubat Kanser ? Ada juga pesakit kanser yang berjaya melalui kanser dan pulih daripada kanser. Ada yang melalui proses pemulihan di hospital, dan ada juga yang memilih rawatan tradisional.

ubat kanser

Pelbagai cara rawatan kanser yang ada sekarang. Jika rawatan di hospital, pesakit akan melalui proses kimoterapi yang tak selesa dan menyakitkan. Sebolehnya ramai yang tak nak berubat di hospital. Justeru itu pesakit kanser selalu nya akan mencari rawatan alternative lain.

Sebelum saya ceritakan dengan lebih mendalam, mari baca sendiri testimoni pesakit kanser yang telah berjaya pulih dari kanser..

testimoni vivix kanser usus_Fotor

 

testimoni vivix kanser usus_Fotorr

 

ubat kanser

 

ubat kanser

 

Semua testimoni di atas adalah daripada pesakit kanser yang telah berjaya pulihdaripada kanser dan dapat kesan positive  setelah berubat secara tradisional dengan menggunakan Vivix Shaklee. Saya akan menerangkan dengan lebih lanjut bagaimana Vivix membantu memulihkan kanser di dalam badan pesakit.

Bagaimana Vivix membantu pesakit kanser pulih?

Vivix mengandungi resveratoral yang terbukti melalui kajian-kajian saintifik boleh membantu membetulkan sel-sel yang rosak (seperti sel kanser). Apabila sel-sel rosak telah dibetulkan, mereka akan mematikan diri dengan sendirinya (apoptosis) dan menyebabkan kanser berkurang dan akhirnya hilang.

Vivix bukanlah sejenis ubat yang mengandungi dadah, malah ia tidak mengandungi sebarang bahan kimia. Ia dibuat daripada empat ekstrak botani iaitu:

  • Anggur muscadine
  • Lobak ungu
  • Elderberry Eropah (Sambucus Niagra)
  • Polygonum Cuspidatum

Vivix membantu merawat kanser dengan membetulkan DNA sel yang rosak supaya signal sel dapat diproses dengan betul. Ini akan menyebabkan sel-sel kanser yang rosak ini ‘membunuh diri’ melalui proses apoptosis.

Apabila semakin lama menggunakan Vivix, sel-sel kanser akan semakin berkurangan dan akhirnya hilang.

Macam mana pulak resveratoral tu bertindak??

Resveratrol adalah antioksidan yang sangat berkesan yang dihasilkan oleh tumbuhan. Resveratrol juga merupakan sejenis polifenol yang biasa ditemui dalam wain merah. Satu kajian yang dijalankan oleh Jabatan Sains dan Teknologi, Universiti Ohio, AS, pada tahun 1997 membuktikan kejayaan resveratrol menyekat pembahagian sel-sel kanser di peringkat selular. Tapi jangan pula ingat Vivix ini ada wain merah pula. Vivix shaklee ada pengiktirafan HALAL yang diiktiraf JAKIM. 🙂

 

resrevatrol

Apa yang saya kongsikan di sini adalah salah satu cara alternative untuk mengubati kanser secara tradisional. Tidak salah nak ikhtiar dengan mencuba cara alternative. Kerana ianya terbukti pernah memulihkan dan membantu ramai pesakit kanser. Kita berdoa, berusaha dan selebihnya berserah pada Nya.

Anda boleh melihat banyak lagi Testimoni tentang Vivix shaklee yang bukan sahaja membantu pesakit kanser, tetapi juga membantu penyakit kencing manis, strok, darah tinggi, kayap dan banyak lagi. Sebab itu la Vivix ini juga dipanggil sebagai tonik ajaib! Klik di SINI untuk membaca testimoni.

 

Ingin mencuba Vivix? Harganya setanding dengan kesannya yang sangat luar biasa tau! 🙂

Jika anda ingin membeli sendiri dengan menggunakan kad kredit atau kad debit anda boleh terus membuat pembelian dengan menekan gambar di bawah tau!

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=842424a1d0595b76ec4fa03c46e8d755
Hubungi saya untuk pembelian atau konsultasi!
Your Shaklee Independent Distributor
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : Ourlovebonding
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com
One Response
  1. August 22, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WhatsApp Effa di sini!