Kurus Selepas Bersalin Sampai Turun 20kg! Wow!!

Menjadi ibu adalah impian bagi setiap wanita. Tetapi menjadi gemuk selepas bersalin pula adalah mimpi ngeri bagi semua wanita. hehe.

fat-stress

Kebanyakan wanita selepas bersalin sukar untuk mendapat berat asal selepas melahirkan anak. Saya sendiri tak terkecuali. Kalau tak percaya cuba tengok gambar di bawah.

kurus selepas bersalin

Apa perbezaan gadis tudung pink dan gadis tudung hitam? Apa yang anda nampak dari gambar di atas ini? Sebelum saya kupas tentang diri saya sendiri. Saya nak kongsi video ni. Saya kagum dengan penurunan berat yang wanita nie boleh capai. Memang beza gila wess. Bila gemuk diri terasa seperti makcik-makcik pun ada kan? Opss! Kenyataan memang menyakitkan. Kalau tak caya korang tengok sendiri gambar wanita dalam video nie. Dan dia juga ada berkongsi cara bagaimana dia berjaya menurunkan berat badan dia dengan begitu cepat dan ketara sekali. Hilang 20 kg tauu!

 

Kurus Selepas Bersalin Sampai Turun 20kg! Wow! from iReach HD on Vimeo.

Berbeza dan nyata berbeza kan? Mau tak beza sebab hilang sampai 20kg tue!

Ok berbalik pada gambar gadis tudung pink dan hitam. Saya la tue. Gambar tudung hitam adalah saya selepas bersalinkan anak sulung saya. Waktu selepas bersalinkan anak sulung. Saya memang tak makan apa-apa pun. Dan ketara kan kegemukan saya?

Tapi selepas bersalin anak ke dua, kenal dengan Shaklee disebabkan Damia yang lahir pra matang. Saya terambil set berpantang shaklee dan juga TERambil juga set kurus shaklee. Tak semena-mena TERkurus la pula! Hehhe.

Yang bestnya walaupun saya ambil set kurus shaklee, susu saya maintain banyak. Itu yang paling best tau! Damia memang menyusu badan sepenuhnya sampai umur 2 tahun lebih. Alhamdulillah. ‘

Set Kurus Selepas Bersalin yang saya amalkan selepas bersalinkan Damia ialah:

Lecithin dan Omega Guard sebagai pembakar lemak.

bakar lemak

Alfalfa sebagai agen yang mengangkut lemak yang telah dibakar oleh lecithin dan omega guard. Alfalfa juga bertindak sebagai milk booster saya tau! buang lemak

 

Dan ESP, sebagai milk booster, buat rasa kenyang, Tak der la rasa nak melantak sangat. dan sudah tentu bagi tenaga dan untuk kulit awet muda remaja 😉

diet

Hasilnya memang saya cepat je turun berat badan. Ada lagi rahsia dan tips lain yang saya amalkan. Tips itu khas saya akan kongsi buat pelanggan tersayang saya. ^_^

 

IMG_8763

 

Ingin dapatkan set kurus selepas bersalin? Anda boleh terus hubungi saya di 0195738234 -effa.

❤ Anda mungkin tak tahu yang Surirumah pun boleh jadi JUTAWAN!

❤  Teruja sungguh bila dapat tahu banyak Kelebihan Jadi Ahli Shaklee!

❤ Dan yang paling best yang korang mungkin tak tahu, Business Shaklee ini boleh diwarisi tau!

Hubungi saya untuk pembelian atau konsultasi!
Your Shaklee Independent Distributor
Facebook : Nur Effa Shareen
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : Ourlovebonding
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com
2 Comments
  1. March 19, 2015
  2. March 20, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!