Cara Mengatasi Haid tak Teratur

Masalah haid tak teratur ini sebenarnya tidak boleh dipandang ringan. Terutama sekali jika anda sudah berumah tangga. Ianya sedikit sebanyak mengganggu keharmonian rumah tangga anda. Banyak kesan negative nya daripada positive. Tak percaya?

bergaduh suami isteri

Bagi anda yang mengalami haid yang tak teratur, pernah tak anda mengalami emosi tak stabil? Asyik sentap je memanjang. Asyik nak terasa hati je dengan suami, sampaikan suami pun heran dan buntu, “kenapalah dengan isteri aku ni?”

Lepas tu kalau suami pula jenis selalu outstation kan, atau suami isteri yang “PJJ” Perkahwinan Jarak Jauh. Sekali sekala berjumpa, balik-balik nak bermanja dengan isteri, tapi si isterinya pula haid tak henti-henti. Tak dapat nak plan waktu nak “bersama” sebab masalah period yang tak teratur. Suami mungkin terpaksa redha. hehehe. Tapi sampai bila nak redha? Jangan sampai masalah ini menjadi kunci untuk kahwin lain sudahla yea? 😉

isteri asyik period memanjang

Masalah ini juga masalah besar buat mereka yang masih tidak mempunyai cahaya mata. Pasangan sukar nak agak bila sebenarnya waktu subur isteri apabila masalah haid tak teratur ni. Sudahnya, dah lama kahwin, tapi masih belum mempunyai cahaya mata.

Saya ada satu video yang saya nak kongsikan pada korang semua yang ada masalah haid tak teratur ni. Nak tahu bagaimana beliau atasi masalah beliau? Korang wajib tonton video ni sampai habis tau!

 

Haid Tidak Teratur Buat Dia Emo Sokmo, Suami Pun Bingung from iReach HD on Vimeo.

Wanita di dalam video tersebut memang mempunyai masalah haid tak taratur yang membuatkan beliau selalu beremosi, badan cepat letih dan tak selesa. Tapi Alhamdulillah kini beliau dah mampu tersenyum riang bila period dah tetap setiap bulan! 🙂

Ubat nak tetapkan haid ? Tak perlu ubat-ubat, ubat ada kesan negative untuk long term tau.

ubat haid tak teratur

Shaklee ada vitamin yang boleh membantu tau! bukan saja haid dah teratur, badan pun rasa bertenaga, kulit makin cantik, suami pun semakin sayang tau! 🙂

 

ubat tetapkan haid

Testimonial-GLA-Complex
Testi GLA
Jika anda ingin membeli sendiri dengan menggunakan kad kredit atau kad debit anda boleh terus membuat pembelian dengan menekan gambar di bawah tau!

 
 
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=b7a7c709ce0c55992d8cab2c9d2cef7d
 
 
 
 
 
Hubungi saya untuk pembelian atau konsultasi! 

Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : Ourlovebonding
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

 

4 Comments
  1. March 2, 2015
    • April 14, 2015
      • April 17, 2015
        • April 28, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!