Tempat Percutian di dalam Negara yang mana anda akan pilih?

Cuti sekolah dah tak lama nak menjelma kan. Walaupun saya tak der anak yang sudah bersekolah, hihi. Dan saya setiap hari cuti (cuti la konon), macam best pikir nak jalan-jalan. Jalan-jalan dalam malaysia dulu bagi habis, lepas tu pusing dunia lak! Amin amin. It is one of my dream!

Kat malaysia tempat apa yang menarik nak jalan-jalan?

1. Cameron Highland?

2. Genting Highland?

3. Pulau Pulau. Pulau perhentian, pulau Langkawi, Pulau Redang.

4. Bukit Tinggi?


Btw, Anak saya suka sungguh tempat yang boleh mandi manda. Al maklum la, budak-budak memang suka air kan.

Kat mana yang best? Jom la share kat mana korang teringin dan suka pergi.

Cadangnya malam ni nak share tips bercuti. Tapi tunda esok je la. Sebab keluar makan ni. Tiba-tiba mak buyung teringin KFC la plak. So santai la entry malam ini. Ini pun type entry kat kfc, anak2 tengah main di playground kfc ni.

Okeh la
Sweet and simple from me!
🙂 🙂

8 Comments
  1. October 23, 2014
    • October 23, 2014
  2. October 24, 2014
  3. October 24, 2014
  4. October 25, 2014
  5. October 25, 2014
  6. October 27, 2014
  7. February 25, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!