Pengedar Sah Shaklee Sungai Petani

Assalamualaikum dan salam sejahtera!
 

Saya adalah Pengedar Sah Shaklee di Sungai Petani dan menyediakan penghantaran Vitamin Shaklee secara PERCUMA terus ke rumah anda ke SELURUH KAWASAN SUNGAI PETANI! Semua stock adalah READY STOCK!
Saja nak kongsi je, tadi saya dapat panggilan, sembang sikit punya lama, tapi lupa nak tanya dari mana, rupa-rupanya datang dari Sungai Petani juga! Beliau mencari-cari Pengedar Sah Shaklee di Sungai Petani sekian lama katanya.

 

Saya buat penghantaran vitamin shaklee ke sungai petani

Saya buat penghantaran vitamin shaklee ke sungai petani

 
Saya banyak dapat soalan, di Kedah tak der branch atau stokis ke? Saya faham apa yang dimaksudkan mereka, memang tiada “kedai” Shaklee di kedah. Sama ada di Alor Setar atau Sungai Petani tiada kedai Shaklee. Tapi jangan risau, Pengedar Shaklee ada di Sungai Petani ni. Ramai, tapi kalau nak barang ready stock, service yang terbaik, penghantaran vitamin shaklee ke rumah atau tempat yang diinginkan secara PERCUMA, anda boleh dapatkan dari saya!

Kos Penghantaran Vitamin?

Oh, jangan risau sebab kos penghantaran di semua kawasan Sungai Petani adalah percuma!  Kadang kala, saya juga hantar ke Alor Setar dan Gurun dan kuala ketil! 

Tips Memilih Pengedar Shaklee Sebelum Membeli? 

Pesanan saya, jangan beli pada pengedar shaklee yang tak pandai nak consult cara makan. Ada yang beli kat saudara ke, kawan sekerja ke, tapi fail bab nak consult cara makan! Vitamin takkan berkesan kalau salah cara makan. Tapi jika anda beli vitamin dengan saya, jangan risau sebab saya akan berikan service yang terbaik dan consult cara yang betul untuk makan vitamin secara berkesan. 

consult cara makan vitamin shaklee

Kawasan yang Dihantar Di Sungai Petani?

Banyak tempat dah pernah saya hantar vitamin shaklee di dalam sungai petani ni. Kalau nak senaraikan banyak. Antaranya, Bandar Puteri Jaya, Bandar Perdana, Bandar Astana, Bandar Mutiara, Taman Kempas, Taman Ria Jaya, Lagenda Height, Laguna Merbok, Ambangan Height, Bedong, Taman Intan, Taman Sejati, Hill Park Sungai Petani, Bandar Utama, Sungai Lalang, Taman Bandar Bharu, Amanjaya, dan banyak lagi. Nak senaraikan tu macam masak juga tu. Hihi. Kalau tak selesa, nak jumpa di mana-mana seperti di Giant ke, Amanjaya Mall ke pun boleh. 

Menghantar vitamin ke seluruh sungai petani

Nak Datang Pick Up di Rumah Saya Boleh Tak?

Boleh je! Saya tinggal di area Hill Park Bandar Puteri Jaya Sungai Petani. Tunggu area kedai kat depan tue pun boleh. 🙂

Bagaimana nak hubungi saya? 

Jika anda berminat nak dapatkan vitamin Shaklee dari saya iaitu pengedar shaklee sungai petani, anda boleh terus hubungi saya di 0195738234 Effa , sms atau whatsapp pun boleh! 🙂 

 

Hubungi saya untuk pembelian atau konsultasi! 

Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : Ourlovebonding
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com
6 Comments
  1. October 13, 2014
  2. October 13, 2014
  3. March 28, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WhatsApp Effa di sini!