Cara Nak Jadi dan Daftar Ahli Shaklee Untuk Dapat Harga….

Shaklee bukan lagi produk asing lagi. Ramai yang makan Shaklee sekarang. dan ramai juga yang berpuas hati dengan kesan yang dirasai. Oleh sebab itu ramai yang berminat nak teruskan makan shaklee dan membuat belian seterusnya dengan harga ahli shakleeyang jauh lebih murah daripada harga retail.

jadi ahli shaklee

Anda juga boleh nak jadi ahli shaklee untuk menjana pendapatan dengan bisness shaklee. Ramai ahli shaklee yang menjana pendapatan lumayan dengan hanya berkongsi kebaikan shaklee yang mereka rasakan.

Macam mana Nak Jadi Ahli Shaklee?

Cara jadi ahli shaklee ini mudah saja. Ada dua cara sebenarnya untuk daftar ahli shaklee. 

1. Daftar ahli shaklee dengan berbayar

Cara yang pertama untuk menjadi ahli shaklee ialah dengan membayar yuran pendaftaran keahlian seumur hidup yang bermilai hanya RM65. Murah kan? Susah nak cari business lain modal murah begini. Anda boleh terus membeli barang dengan harga ahli setelah daftar ahli shaklee. Pembelian barang boleh dibuat kemudian selepas pendaftaran atau anda boleh daftar jadi ahli shaklee sekali gus membuat pembelian barang dengan diskaun 25% setelah menjadi ahli. Bestkan? Jadi ahli RM65 je, tapi penjimatan sehinggan 25% apabila nak beli barang. Jimat sungguh! 🙂

2. Jadi ahli Shaklee Percuma Seumur Hidup

free membership shaklee

Wah, bestnya, bila benda percuma ni semua orang suka kan? Ada yang berminat tak nak jadi ahli shaklee secara percuma? Percuma bukan saja yuran pendaftaran tapi ianya juga percuma seumur hidup! Tak payah nak renew setiap tahun. 

Untuk mendaftar ahli shaklee secara percuma, anda hanya perlu membuat pembelian shaklee 200 point lebih kurang RM650+ (harga ahli shaklee). Anda boleh lihat harga barang di dalam Senarai Harga. Tapi harga dalam list ini adalah harga retaill tau. Jadi untuk maklumat lanjut anda boleh terus hubungi saya di 0195738234 effa. 

Soalan Popular tentang Jadi ahli Shaklee

1. Jadi Ahli shaklee kena maintain point tak?

Tak perlu jika anda hanya nak makan sendiri. Lainlah jika anda nak bisness shaklee, jadi anda kena maintain point untuk mendapatkan bonus yang selayaknya. Tapi kalau nak jadi ahli untuk makan sendiri tak perlu risau la, confirm tak payah maintain point apa-apa. 

2. Saya perlu jumpa awak ke untuk jadi ahli? Perlu dokumen tak?

Tak perlu jumpa pun. Anda hanya perlu transfer wang untuk pendaftaran atau pembelian barang, dan bagi details untuk pendaftaran ahli shaklee, detailsnya saya akan bagi tahu apa yang perlu . 

3. Saya Nak Daftar Sendiri di Branch boleh tak?

Boleh! Hanya perlu bagi maklumat diri pada saya, supaya saya boleh terus daftar di dalam sistem online, dan anda boleh terus ke branch atau HQ shaklee untuk membuat pembayaran sahaja dan terus mengambil member kit atau barang. 

4. Apa kelebihan Jadi Ahli Shaklee?

Sudah tentu kelebihannya banyak. Kalau tak, takkan ramai jadi ahli kan? Selain mendapatkan harga ahli setelah menjadi ahli, anda juga dapat banyak lagi kelebihan yang lain. Anda boleh baca lebih lanjut di artikel saya ini Kelebihan Jadi Ahli Shaklee . 🙂 🙂

 Jika anda berminat nak menjadi ahli atau ingin mengetahui maklumat lanjut tentang memulakan perniagaan dengan shaklee, anda boleh terus hubungi saya di Effa 0195738234 (sms@whatsapp) 🙂 🙂 

Hubungi saya untuk pembelian atau konsultasi! 

Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : Ourlovebonding
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!