Peluang Perniagaan Modal Paling Minimum tapi Untung paling Besar!

Tujuan saya buat entry ini adalah, sebab saya yakin ada di luar sana yang masih tercari-cari business tanpa modal. Atau modal yang minimum. Kerana gaji sedia ada tak cukup. Atau tercari-cari pendapatan untuk membantu suami.

Ini berdasarkan pengalaman saya sendiri. Sebelum saya bekerja sebagai seorang guru, masih menunggu posting yang tak tahu bila masanya. Memang saya tercari-cari business di rumah tanpa memerlukan modal atau modal yang paling minimum untuk saya usahakan dari rumah. Sebab saya memang 24 jam online. huhu. 
Komitment yang kami ada sewaktu itu membuatkan kami cukup-cukup makan. Alhamdulillah, kalau saya mengidam apa (saya sedang hamil anak sulung waktu itu), suami masih mampu bawa makan. hihi. Cuma memang terasa sangat la sebab kereta dua biji kena bayar tau waktu itu. Oh kesian kat suami saya tau. 

lebih kurang mcmni la muka ku ngadap laptop cari peluang business. huhu

Puas saya google, nak business online macam mana, sebab saya nak sangat bantu suami saya. dan kalau ada duit sendiri ni, sedap sikit la nak berbelanja nak beli baju ke, tudung ke, tak der la semua nak harap suami kan. Tapi waktu itu Allah masih belum menemukan saya dengan shaklee. Saya pernah sms tau tanya kerja buat dari rumah, dalam iklan tulis type dokumen la, letak surat dalam sampul la, tapi baru-baru ini saya ada baca semuanya tipu sebenarnya. Nasib baik saya tak terjebak tau. 
Sebab give up tak tau nak business apa, maka saya pun buat keputusan mencari kerja sementara di sungai petani, kerja sebagai kerani. Alhamdulillah dapat kerja. Tapi di saat akhir, management call bagitau tak dapat nak terima saya sebab saya hamil dan nanti bila saya bersalin, company susah nak cari orang ganti pula. Maka dudukla saya di rumah tak buat apa-apa. huhu. 
Itulah kisah serba sedikit saya sewaktu saya tanam anggur sementara menunggu posting. Sebab kami tak diberi tarikh bila untuk posting, risau juga kan, dengan nak bersalin lagi semua pakai duit. hihi. 
Jadi entry saya kali ini nak story sebenarnya ada business tanpa modal atau modal paling minimum iaitu RM75 atau RM85. Atau RM65. 

Business apa yang modal sikit sangat tue? 
Business Shaklee la! 

Ohh kenapalah daku tak jumpa dulu kan? Jadi yang sedang baca entry ini baca betul-betul dan jangan lepaskan peluang yang ada. 

Modal nak join business Shaklee ini hanya RM75 jika anda di semenanjung malaysia dan RM85 jika anda di sabah dan sarawak. 

Modal RM75 dan RM85 dapat apa? Dapat memberkit saja ya. Tiada barang untuk jualan yang diberikan kepada anda. hihi. 

Kalau tak der barang, macam mana nak business, skim cepat kaya yang nak menipu ke nie? Ehhh tak der lah, barang itu ada, cuma awak tu tak perlu pegang la barang. 


Konsep seperti dropship. Anda hanya perlu promote melalui Facebook, Blog, Intagram, Wechat, Whatsapp atau apa-apa medium yang ada (kami akan ajarkan dengan details dan lebih lanjut), dan apabila ada order, anda pass order itu kepada HQ. HQ shaklee yang akan uruskan pengeposan barang untuk customer anda. 


Mudahkan?? 

Konsep jualan online ini ialah, setelah customer bank in baru barang di pos, jadi selepas customer dan bank in, anda pula pass kan bayaran customer kepada HQ. HQ pos pada customer. Lepas itu customer terus dapat barang! 

Bestkan? Tue la saya cakap rugi bagi yang tak cuba business nie. 

Untung retail pun ada, bonus Shaklee pun ada! Kalau serius nak business, anda berpeluang dapatkan car bonus dan free trip tau! Alhamdulillah saya dan suami layak 2 ticket ke USA bulan Ogos yang lalu. Semuanya FREE Shaklee tanggung! 

Kenapa anda patut join business Shaklee nie??
Produk bagus! Dah 50tahun + di dalam pasaran tau!! 
Produk ada kelulusan HALAL! 
Produk ada kelulusan KKM! 
Produk terkenal! Berkesan!! 
Group coaching ONLINE. 
Tak perlu keluar rumah untuk belajar!
Betul ke untung besar?
Kalau tak untung besar, takkan saya TERPAKSA berhenti kerja?
Entry “Saya Terpaksa Berhenti Kerja” akan menyusul nanti yea! 
Jom sertai group business kami yang menyediakan perkhidmatan coaching secara online!
Kami ajarkan satu per satu apa yang anda tak pandai!
Dari tak pandai internet, kini dah jadi pandai! 
dan semua kami belajar ONLINE! 


Modal? RM75 @ RM85 atau tanpa modal* (ada cara-caranya) 



Untuk keterangan lanjut, 
anda boleh terus hubungi saya di 
sms@whtsapp effa 0195738234
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : Ourlovebonding
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!