Tolong BOOK Bilik Bersalin!

Tajuk gempaq kan? Tapi serius nie, sebab pe suruh book bilik bersalin? Sebab bulan ni promo GLA Complex weh! Dalam banyak-banyak set, set ini lah yang antara paling laku tau! Banyak sungguh kebaikan GLA Complex nie!
Mananya tak laku sebab dengan izin Allah, GLA Complex nie bantu ramai pasangan berjaya hamil! Sudah lama tunggu cahaya mata tapi masih tak berjaya, setelah mencuba set kesuburan shaklee alhamdulillah berjaya hamil. Ada yang dah ambil tak sampai sebulan. Ada yang 2 bulan ambil, ada yang 6 bulan ambil baru hamil, yang penting konsisten tue. Sambil usaha, doa banyak-banyak yea. 
Sebab lain yang buat GLA Complex nie laku macam pisang goreng, sebabnya GLA Complex nie buat kulit cantik gebu gebas! Nak makan untuk subur, tapi terlajak dapat benefit pula sebabnya kulit tercantik! Macam mana pula kulit boleh cantik tue? Sebabnya dalam GLA complex ada sunflower oil dan Vitamin E! Memang kulit terasa lembut sangat dan moist dan glowing gitu! 
Aaron aziz tak mkn GLA. Tp pe2 pon suamiku hensem lg. haha
Dan lagi sebab yang best?? Sebabnya bila ambil GLA complex nie, senggugut dah hilang! Selama nie terguling-guling atas katil setiap kali datang haid. Tapi sejak kenal GLA complex nie memang senggugut dah hilang tau! Tak der dah aksi guling atas katil sebab sakit perut! 
Dan lagi sebab GLA Complex best? GLA Complex nie boleh bantu utk pesakit diabetis tau! Sebabnya GLA complex dapat mengawal paras gula di dalam darah kita! 
Jadi sempoi dan tertarik menarik tak nak beli GLA COMPLEX SHAKLEE nie??
Dan tolonglah rempat di bulan tengah promosi beli 6 percuma 1 nie sebab untung dapat beli Gla complex dengan harga yang murah dari biasa! 

Berminat nak dapatkan vitamin atau nak konsultasi??
sms@whatsapp effa 0195738234

Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

Berminat nak menjadi ahli Shaklee?
Menjana pendapatan 5-6 angka dari rumah tanpa perlu meeting di luar?
Semuanya di hujung jari sahaja!
Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee
Jika berminat boleh terus hubungi saya seperti yang tertera yea!

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

2 Comments
  1. August 2, 2014
  2. August 4, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!