Miliki Kulit Cantik Gebu Cerah Berseri Dengan Set Kulit Shaklee

Siapa tak nak cantik kan? Lumrah manusia adalah tertarik pada kecantikan. Tipu la kalau ada orang tak suka tengok orang yang cantik atau permandangan yang cantik.
Malangnya tak semua orang memiliki wajah yang cantik. Ada yang bertuah yang memiliki wajah yang tiada masalah walaupun seketul jerawat sekali pun! Dan ada juga sebaliknya! Muka berjerawat. dan apabila dah berjerawat itu maka ianya jadi berparut! Kadang kala meninggalkan parut hitam dan berlubang disebabkan tangan yang gatal tak reti duduk diam memicit jerawat! Hasilnya memang penuh parut la muka anda tue!
cuba teka siapa nie?
Ada juga tak berjerawat. Tapi kulit kusam, gelap dan tak berseri. Layu je tengok muka tue, macam tiada seri.
Tapi jangan risau, masalah-masalah kulit wajah boleh dirawat dari dalam. Kadang kala, hormon dan cara pemakanan juga faktor penyumbang. dan ada juga yang mempunyai masalah kulit disebabkan masalah resdung. Bersangkutan tau, jangan ingat tak der kaitan.
Shaklee menawarkan set kecantikan kulit untuk mereka yang mementingkan kecantikan wajah dari dalam dan luar. Of kos la segalanya bermula dari dalam, jadi hasilnya nampak di luar.

” Set kulit cantik Shaklee ada tiga vitamin yang asas. “

Vitamin C 

Membentuk Kolagen – Meransang pembentukan kolagen. Kolagen adalah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan. Oleh itu, ianya mampu mempertingkatkan kedut dan menghalang otot menjadi lembik.

Mencantikkan Kulit – Ambil vitamin C setiap hari untuk kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan, dan menyekat pembentukan pigmen. Pigmen adalah penyebab utaman kejadian jeragat.

Vitamin E

Anti-Penuaan – 1 kapsul vitamin E sehari membantu melambatkan penuaan, mengurangkan kedut, garis halus, parut, akne dan bintik penuaan. Ianya mampu memulihkan tekstur kulit dan ton muka, dada dan otot peha.

Membaiki Parut – Membaiki bengkak dan ulser kulit. Boleh dikenakan terus pada luka untuk mengurangkan kesan parut.

 

B Complex 

dan yang terakhir yang mungkin orang rasa tak penting, B complex juga membantu kepada kecantikan wajah! B Complex, salah satu kaitannya yang mengaitkan B complex dengan kecantikan wajah ialah ianya dapat membantu mengurangkan tekanan, elakkan stress. Kan selalu dipesan, kalau stress muka cepat tua. Agak2 orang sentiasa dalam keadaan stress nie baik tak untuk kesihatan? Jadi macam tue juga lah dengan kulit kita. dan B complex juga membantu peredaran darah dengan lancar, jadi darah lancar of kos la kulit makin cantik kan?

ESP Shaklee (Energizing Soy Protien)

Menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri. ESP juga bantu hilangkan parut jerawat di muka. ESP membantu menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur. ESP juga membantu cerahkan dan serikan wajah yang kusam tau!

Jom la dapatkan vitamin cantik semulajadi! Jangan beli vitamin sintetik tau! Shaklee 100% semulajadi tau!
Mari kita lihat testimoni set kulit shaklee antara customer-customer yang berpuas hati dengan vitamin Shaklee ini. Ada yang tak ambil full set, hanya ambil single, ambil satu vitamin pun dah dapat rasa kesan terbaik tau. Tapi sudah tentu yang full set memberi kesan maksimum.
Akak nie dia ambil set kurus. Tapi dalam masa yang sama ambil juga set kulit. Set kurus yang beliau ambil Lecithin , Herblax, Cinch Energy Tea dan ESP. Set kulit pula, Vitamin C dan Vitamin E. ESP tue dia ambil untuk kurus, tapi dapat benefit untuk kulit juga. dan bila digabungkan dengan Vitamin C dan Vitamin E lagi mantap lah kan? Alhamdulillah.

Sis ini pula ambil set subur. Dalam Set subur kan ada GLA Complex dan B Complex. Makan untuk subur, tapi dari B complex tue beliau sedar yang parut jerawatnya makin berkurangan dan hilang. Alhamdulillah. 🙂

Setiap satunya ada fungsinya tersendiri dan jika digabungkan lagi hebat la! Super power kesannya!

Nak set mencerah luaran pula? Boleh tengok di link Set Nutriwhite Shaklee Mencerahkan wajah

 
Jom order sendiri jika anda nak membuat pembelian menggunakan KREDIT KAD atau DEBIT kad.
 
Anda sendiri submit order menggunakan kad kredit dan kad debit anda!
 Click gambar di bawah! 
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=8857f91319bfa23d6fa43b632b4e1163

Atau nak hubungi saya terus untuk order dan pertanyaan lanjut tentang vitamin shaklee?
Hubungi number saya yang tertera di bawah yea!

Your Shaklee Independent Distributor Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com
♥ Facebook : Mamaa Adamia

 
COD Vitamin Shaklee Sungai Petani – Alor Setar – Gurun

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

One Response
  1. August 5, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!