Tips Bagi Punggung Lentik!

Puasa-puasa nie cerita pasal punggung plak. Jangan bayang yer. Baca fakta sudah. huhu. Bagi kaum lelaki, bentuk punggung tidak mempunyai apa-apa makna melainkan ‘cantik’ atau ‘tidak’ sahaja bagi pandangan mata mereka. Namun bagi wanita, ia menjelaskan kecantikan seseorang wanita itu sendiri. Oleh kerana itu mereka akan cuba menampilkan atau melindungi aset berkenaan terutamanya dalam soal fesyen.

Punggung lelaki lebih pejal dan keras berbanding wanita yang lebih lembut. Punggung yang keras dan pejal didapati lebih menarik perhatian kaum lelaki manakala punggung montok dan besar menjadi idaman wanita. Masing-masing mempunyai citarasa sendiri. Yang pasti urat atau otot yang ada pada punggung kaum lelaki dan wanita adalah sama dari segi susunannya.

Rahsia kekalkan keanjalan punggung!

 

Jika anda mahu mengekalkan kepejalan punggung atau nak lentikkan punggung, anda boleh kenakan girdle atau bengkung pada waktu malam ketika mahu tidur (bukan ketika dalam pantang sahaja). Jika mahu, anda boleh melakukan urutan sendiri daripada bahagian paha ke atas perlahan-lahan. Bagi anda yang berkerja di pejabat dan memerlukan anda duduk di kerusi menghadap komputer terlalu lama, digalakkan supaya anda berehat seketika antara waktu tersebut bagi melancarkan aliran darah dan mengelakkan lenguh pinggang atau punggung.

Pengedar Shaklee Sungai Petani
Ready stock vitamin shaklee 
Effa 0195738234


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Your Shaklee Independent Distributor Mamaa Adamia ♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234 ♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah ♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WhatsApp Effa di sini!