Testimoni Kulit Cantik Berseri dengan Vivix, Vitamin C dan Collagen Powder!

Siapa tak nak cantik kan? Semua orang mengimpikan wajah yang cantik dan berseri. Cantik adalah subjektif. Kita nak wajah cantik, tak der la sampai nak bedah muka macam orang korea kan. hahaha. Jadi anak patung terus lepas kena bedah! Jauh beza! Tak mau la sampai macam tu sekali sebabnya Allah pun larang. Jadi tak perlu la nak ubah sampai macam tue sekali.
Cuma apa yang boleh kita buat. Bagi nampak wajah lebih berseri-seri. Yang muka jerawat mesti nak bagi hilang jerawat kan? Yang berminyak, mesti nak hilangkan minyak kan? dan yang kusam dan lesu pasti nak berseri-seri dan segarkan balik wajah. Yang pori wajah besar mesti nak kecilkan. Pendek kata semua nak muka licin, gebu, cerah, lembut dan berseri lah.
Banyak sebenarnya produk di dalam pasaran. Tapi kena pandai pilihla sebab produk kecantikan luaran dan dalaman macam cendawan tumbuh. Tambahan lagi yang dalam internet. ada yang tak der kelulusan KKM pun masih ada yang jual. Mungkin tak tahu atau sengaja buat tak tahu entahlah.
Kat sini saya saja nak share testimoni kecantikan shaklee akak nie. Akak ni kalau dilihat pada wajahnya, ada masalah, berjerawat, gelap, berminyak, muka kusam dan tak berseri (ampun kak, bukan mengumpat nie, ulas gambar), tapi jangan risau saya yakin akak nie tak marah dah sebab mukanya dah berseri-seri! Tak percaya?? Cuba tengok gambar di bawah!

Sengaja saya zoom in sikit. Supaya anda boleh tengok wajah akak nie. Jelas kan gambar sebelah kanan? Sebelah kanan tue gambar sebelum. Nampak gelap, berminyak, jerawat besar di seluruh muka. Sebelah kiri pula wajah selepas, akak nie bari ambil tak sampai sebulan pun! Wajah dah nampak lain kan? Lebih cerah, jerawat besar pun dah tak der. dan sudah tak berminyak dan nampak lebih berseri-seri. Kalau continue ambil nie pasti pori2 wajah pula tertutup, sebab testimoni nie kurang sebulan tau! Cuba bayangkan kalau konsisten beberapa bulan!

Eh lupa pula nak maklum akak nie ambil set kecantikan shaklee yang mana satu. Akak ni ambil Vitamin C, Vivix dan Collagen Powder. Collagen Powder dia baru mula ambil je. Terbaik kan?? 

Vitamin C Shaklee :


  • Membentuk Kolagen – Meransang pembentukan kolagen. Kolagen adalah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan. Oleh itu, ianya mampu mempertingkatkan kedut dan menghalang otot menjadi lembik.
  • Mencantikkan Kulit – Ambil vitamin C setiap hari untuk kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan, dan menyekat pembentukan pigmen. Pigmen adalah penyebab utaman kejadian jeragat.

Vivix Shaklee:

  • Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.  

  • Melembabkan dan menjadikan kulit anjal, lembut dan tegang. Meningkatkan kelicinan kulit serta mengurangkan pigmentasi jerawat dan kulit tak sekata. 
  • Menyuburkan rambut dan kuku yang sihat
  • Membantu menegangkan dan menganjalkan payudara. 

Berminat nak dapatkan vitamin atau nak konsultasi??
sms@whatsapp effa 0195738234
Atau jika anda hendak membuat pembelian menggunakan KREDIT KAD atau DEBIT KAD. Anda boleh terus click link di bawah untuk membuat pembelian! Happy shopping! 
Beli Vitamin C guna KAD KREDIT atau DEBIT click link ini ——-> http://bit.ly/VitCShaklee
Beli Collagen powder guna KAD KREDIT atau DEBIT click link ini ——-> http://bit.ly/VivixShakleee
Beli VIVIX guna KAD KREDIT atau DEBIT click link ini ——-> http://bit.ly/CollagenPowderShaklee



Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!