Rahsia Kekal Bertenaga di Bulan Ramadan!

Pelik bin ajaib lah. Sebelum ni order Performance Drink Shaklee (PD) nie tak der la banyak macam ni. Tapi kali ini non stop order dari customer! Kenapa yea? Kenapa Performance Drink ni laku sangat macam goreng pisang di bulan puasa nie?
kekal bertenaga di bulan puasa
Kalau nak tahu, Performance Drink nie dapat meningkatkan daya ketahanan badan kita sewaktu berpuasa! Bagaimana tue? PD mampu memberikan tenaga kepada otot dan sel dengan cepat, juga menggantikan air yang hilang sewaktu berpuasa
Performance Drink juga mampu membekalkan tenaga dan daya ketahanan fizikal tau! Faham-faham la bila berpuasa ni. Memang lemau, tak larat dan tak bertenaga. Tapi apabila ambil Performance Drink ni, ia mengimbangi dan membekalkan elektrolit dalam tubuh dan mengimbangi metabolisma air dalam tubuh. Jadi tak der la asyik lemau jee apabila berpuasa.
Performance Drink juga mampu mencegah penyahhidratan! Memang terbukti yang Performance Drink dapat mengurangkan haus tau! Mencegah penyahhidratan sekaligus dapat melembabkan kulit yang kering ketika berpuasa!
Performance Drink ni ala-ala air 100plus atau revive, bezanya Performance Drink nie tak berkarbonat! Bila-bila masa saja boleh minum, dan di bulan puasa, wajiblah ambil sewaktu sahur. Performance Drink nie minum macam tu saja pun sedap kalau nak campur dengan minuman lain pon sedap! Ikut tekak dan selera masing-masing la kan. hihi.. 
performance drink
Jadi apa tunggu lagi? Kepada yang selalu haus, sering tak bertenaga lemau semacam ketika berpuasa tu, eloklah rembat Performance Drink ni! Bukan mahal pun, berbaloilah dengan pulangannya! Puasa dengan gembira, bertenaga dan cergas! 

Anda boleh dapatkan daripada saya dengan sms@whatsapp effa 0195738234

COD di sekitar Sungai Petani! 🙂

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Your Shaklee Independent Distributor Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!