Phytocol-ST™ Shaklee Menurunkan Kolestrol Secara Semulajadi

Orang Malaysia ramai yang kolestrol tinggi tau! Sebenarnya kolestrol tinggi ini adalah pembunuh secara senyap! Shaklee ada lancarkan produk baru di National Conference yang lepas.  Phytocol-ST™ Shaklee ini vitamin khas buat mereka yang ingin menjaga kesihatan terutamanya yang menghadapi kolestrol tinggi. Ianya mampu menurunkan kadar kolestrol secara semula jadi!

SOALAN LAZIM MENGENAI PHYTOCOL-ST ™ SHAKLEE

Apa itu Phytocol-ST™ Shaklee ?

J. PhytoCol-ST Shaklee adalah formula proprietari yang membekalkan 2,000mg Fitosterol Setiap Hari.

Apa itu Fitosterol?

J. Fitosterol (dirujuk sebagai sterol dan stanol tumbuhan) di temui dalam membran sel tumbuh-tumbuhan. la juga boleh ditemui dalam kuantiti yang kecil dalam pelbagai tumbuhan, buah-buahan, sayur-sayuran dan bijirin. Dianggarkan 200-400mg sterol tumbuhan dan lebih kurang 50mg stanol tumbuhan kita makan setiap hari.

Bagaimana pengambilan tablet ini dapat membantu kesihatan saya?

J. Institut Kesihatan Kebangsaan Amerika (NIH) mengesyorkan pengambilan 2,000mg Fitosterol setiap hari, bersama-sama diet rendah lemak tepu dan rendah kolesterol disamping tinggi serat larut, bersenam dan penurunan berat badan.


Bilakah masa yang sesuai untuk saya mengambil Phytocol-ST™ Shaklee? 

J. Untuk hasil yang terbaik, ambil produk seperti yang disyorkan: dua tablet dua kali sehari dengan makanan.

Bolehkah saya mengambil Phytocol-ST™ Shaklee dan OmegaGuard™ Shaklee pada masa yang sama?

J. Ya. Tiada sebab kenapa anda tidak boleh mengambil kedua-dua produk ini demi menjaga kesihatan anda. Anda juga boleh mengambil CoQ Health™ Plus Shaklee yang boleh mengoptimumkan manfaat Phytocol-ST™ Shaklee.

Adakah produk ini sesuai untuk mereka yang mempunyai paras kolesterol tinggi sahaja?

J. Phytocol-ST™ Shaklee dapat membantu mengawal paras kolesterol dalam tubuh. Oleh yang demikian, ia disarankan kepada sesiapa sahaja yang ingin menjaga kesihatan mereka.

Adakah Phytocol-ST™ Shaklee bebas gluten?

J. Ya.

Ingin membeli terus daripada saya? boleh sms@whatsapp effa 0195738234

Atau jika anda nak beli terus menggunakan KAD KREDIT atau DEBIT kad, anda boleh terus click gambar di bawah dan terus membuat pembelian di laman web Shaklee! 
http://bit.ly/PHYTOCOL

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Your Shaklee Independent Distributor Mamaa Adamia ♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234 ♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah ♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WhatsApp Effa di sini!