4 Makanan Terbaik untuk Pembakaran Lemak Perut!

Tahukah anda bahawa ada makanan tertentu yang mampu membakar lemak di perut dengan cepat? Kalau tak tahu jom follow entry ini. 🙂

Bijiran Penuh

Badan anda akan membakar dua kali ganda jumlah kalori terutamanya jika anda mengambil makanan yang kaya dengan serat seperti beras perang dan oat. Makanan yang anda makan ini dipecahkan dengan cara yang berbeza. Oleh itu, ia tidak memerlukan anda untuk melakukan sesuatu perkara untuk membakar banyak kalori.


Daging Tanpa Lemak

Protein dalam daging dan ayam mempunyai kesan termogenik yang sangat tinggi. Anda sebenarnya membakar kira-kira 30% daripada kalori makanan semasa ia dicernakan.

Teh Hijau

American Journal of Clinical Nutrition menunjukkan bahawa minum empat cawan teh hijau setiap hari boleh membantu menurunkan berat badan kira-kira 2 – 3kg dalam dua bulan. Ini kerana terdapat sebatian dalam teh yang mempercepatkan metabolisme anda.

Produk Tenusu Rendah Lemak

Kaya dengan vitamin D dan kalsium, produk tenusu rendah lemak seperti keju dan susu membantu untuk mengekalkan dan membina jisim otot. Yang paling penting, ianya mengekalkan metabolisme badan anda.

Dah habis baca? Sebenarnya ada banyak lagi makanan yang membantu nak kurus. Shaklee juga menawarkan Set Kurus buat mereka yang inginkan berat badan yang menarik. Set kurus Shaklee adalah mengikut budget, maka anda boleh pilih nak beli yang lengkap atau yang asas sahaja. Apa-apa pun yang asas pun kesan power, apatah lagi kalau yang lengkap.

Set Kurus Shaklee terdiri daripada:

1. Pembakar Lemak

2.  Pengangkut keluar Lemak yang telah dibakar 

3. Meningkatkan Metabolisma badan dan Memberi Tenaga

  • Cinch Energy Tea
4. Memberi rasa kenyang (pengganti makanan @ Replace Meal ) dan mengelakkan menggelember

Ramai yang berjaya kurus dengan Shaklee ni. Tak percaya? Jom tengok testimoni di sini yea 🙂 

Kalau anda berminat nak beli set kurus ini, anda boleh terus hubungi saya di 0195738234 (sms@whatsapp). 

Atau

Anda boleh terus membuat pembelian dengan menggunakan Debit kad atau Kredit Kad dengan menekan gambar di bawah!

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=7a98af17e63a0ac09ce2e96d03992fbc

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Your Shaklee Independent Distributor Mamaa Adamia ♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234 ♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah ♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

One Response
  1. January 31, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!