Testimoni Herbal Blend Krim Ajaib!!

Hari tue saya ada share tentang krim herbal blend kegemaran keluarga saya di entry ini. Krim herbal blend shaklee ini memang antara hot produk sebab sentiasa out of stock. Bila restock, kejap je habis okeh! Dalam masa sehari dah boleh habis. 
Kali ini saya nak share testimoni herbal blend panas dari anak saya sendiri. Adam kadang kala, dia akan jadi seperti kelopak garam tau. Dulu teruk sangat sampai bengkak muka-muka dan tak henti menggaru. Tapi selepas saya bagi Omega Guard dan Nutriferon Shaklee, Sekarang alhamdulillah dah makin ok, cuma kadang kala selepas mandi, naik juga di belakang badan. Tapi tak banyak seperti dulu, tapi tetap gatal. Huhu. 
Bila dah jadi gatal kelopak garam nie, herbal blend nie lah yang banyak sangat membantu. Adam kalau gatal, tak perlu disuruh, dia akan ambil sendiri herbal blend dan suruh sapukan. Jadi gatal macam mana? Nak tengok tak? Jap ek fa tunjukkan gambar. 

Memang selalu jadi mcmnie selepas mandi atau time berpeluh2 lepas main okeh. Bila dah sapu herbal blend.. 5 minit kemudian.. Jeng jeng jengggggg.. 🙂 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Nampak surut kan? Nie baru lepas 5 minit. Lepas setengah jam surut semua terus! Hihi. Alhamdulillah.. Sebab tue la dekat rumah saya wajib ada Herbal Blend ni! 
Lagi satu part kena gigit nyamuk, tapi tak der pic, memang nyata dengan jelas, lepas sapu herbal blend, dah hilang kesan gigit nyamuk n gatal-gatal! 
Dengar kata untuk tumit kaki merekah pon baik nie! Saya nak buat eksperimen kat kaki suami saya memandangkan tumit kaki suami bukan aurat. Huhu. Baru  nak mula malam ini. Nanti saya share kesannya yea! ^_^
Nak order herbal blend ke sayang? Stock herbal blend very limited okeh, so cepatlah rembat sebelum kehabisan yea! Online pun habes tau, so meh beli dari saya! Siapa cepat dia dapat! Hihi

Pengedar Shaklee Sungai Petani

Sms@whastapp effa 0195738234 

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!