Krim Ajaib Serba Guna Herbal Blend!

Assalamualaikum.

Hari ini saya nak kongsi untuk ibu-ibu di luar sana atau si dara dan teruna atau si ayah yang mempunyai masalah yang berkaitan seperti ini.
Saya tak pasti la bab orang lain. Tak tau la sebab darah manis ke darah masin ke atau darah beralkali atau asid. Saya dari sebelum kahwin, time bujang2 dulu la, pergi mana2 pun, kalau ada nyamuk, pasti daku sorang saja yang kena, daku sorang je yang tergaru-garu. hahaha. Bunyi macam lawak, tapi serius tau! Ok pikir darah manis kot ni! (perasan!). Bila dah kahwin beranak dua pun masih macam tue. Bezanya, anak2 pun lagi la manis kan darah diaorg! Daku tergaru2 sekali dengan anak lagi la teruk, tambah plak si damia, bengkak2 muka, kaki tangan. Nyamuk memang hadap sungguh la! Kalo dulu garu-garu manja je la. Tak letak apa2 pon, kalau nampak gatal sangat baru letak minyak. Minyak angin panas weh! Tak pon cream beli dekat farmasi tue. Tapi tak mau la kerap2 sangat kan sapu. Setahu saya kalau beli dari farmasi tue selalunya creamnya ada steriod! So kalau dah teruk sangat baru la sapu.
Tapi sejak berShaklee, sejak jumpa dengan Herbal Blend nie terus jatuh cinta tau! Jatuh cinta tanpa berpaling lagi! Sebab pe yang jatuh cintanya? Kisah nie kisah petang semalam. Fresh from farm la story nie. Semalam daku xtau la nyamuk ke apa, hadap damia, dekat kaki kanan 2 bekas, kaki kiri pun dia, bawah mata dekat pipi 1 bekas, tangan 1 bekas kena gigit nyamuk! Sakit hati sungguh la! Anakku dah la kecik, ampa hadap anakku lak! Xpasti la sebab nyamuk ke semut ke. Sebab rumah nie jarang nak nyamuk. Semut hitam yang liar tue banyaklah. Gigit ke semut tue ek? Tapi memang bengkak la! Apa lagi, cepat2 daku sapukan cream herbal blend, alhamdulillah dah tak menggaru! Saya g naik atas buat kerja jap, dalam setengah jam, turun balik, waaahh magic sungguh, dah tak bengkak! Hilang kesan bengkak yang paling ketara kat bawah mata dekat pipi damia tue! Alhamdulillah suka sungguh saya dengan cream herbal blend nie!
Si Adam pula, lepas mandi pasti akan naik gatal-gatal seperti kelopak garam tue, dulu saya sapu ubat pakar kulit, tapi kulit adam mengelupas pula! Jadi saya rasa ubat tue pasti ada steriod, maka saya dah kenal herbal blend nie, saya beralih la pada herbal blend! Alhamdulillah sangat serasi utk adam! Lepas mandi, adam sendiri yang akan ambil cream herbal blend itu untuk disapukan. Sejuk berangin dan tak berminyak cream ni.
Saya pula suka dengan cream herbal blend nie sebab bila sapu kulit lembut jer kulit! Al maklum lah kulitku kan nipis n kering! Tumit kaki! Memang maveles la! Yang retak seribu pun makin hilang tau! Nak lagi cepat, minum ESP! Memang tumit yang merekah jadi elok balik! Tak caya, ha cubalah! Ini sharing betol2 tau, bukan main2! 

Jom la kita usha testimoni herbal blend! 🙂

Nak ke? Kalau nak bgtau la yea..  ready stock herbal blend nie. Kalau nk cod area sungai petani pon boleh! sms@whatsapp effa 0195738234 yea 🙂

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Your Shaklee Independent Distributor Mamaa Adamia ♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234 ♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah ♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

One Response
  1. March 16, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!