Jenis Punggung dan Personaliti anda!

Tajuk ni sensitif sikit, sebab lepas baca entry ni mesti p belek punggung masing2 lak. Hahaha. Kenali ciri-ciri dan personaliti diri anda melalui bentuk punggung. Namun, ia merupakan pandangan dari segi psikologi semata-mata yang menggambarkan identiti seseorang. Tak semestinya betul tau. huhu. 
tiada kaitan dgn tajuk post! gambo hiasan ehsan google okeh! 😉

Punggung Seimbang.

Ianya tidak terlalu besar atau kecil, sedang-sedang sahaja. Wanita yang memiliki punggung bentuk ini dikatakan merupakan seorang yang tenang dan pemurah. Jika bakal ibu, dia digambarkan sebagai seorang ibu yang baik hati. 

Punggung Bulat.

Seorang yang berjiwa kental, idealistik, periang, pandai mengawal perbelanjaan, gemar bersosial dan bijak bergaul dengan sesiapa saja.

Punggung Tinggi.

Punggung ini sememangnya menjadi idaman setiap wanita, (bukan wanita saja, tapi lelaki juga kan, hahaha). Ciri-ciri ini menggambarkan pemiliknya mempunyai daya seksual yang tinggi, disukai ramai dan tidak kisahkan perkara-perkara negatif yang berlaku di sekeliling atau dirinya sendiri. Hati pemiliknya juga tidak sensitif dengan kata-kata orang lain dan happy go lucky.

Punggung Besar.

Memiliki punggung dan peha yang besar digambarkan sebagai seorang yang romantik, subur, sihat dan penuh rasa cinta. Sanggup melakukan apa sahaja untuk mencapai cita-cita sendiri. Dia juga seorang yang ceria dan bijak menguruskan kewangan. Bagi pemilik jenis punggung ini, tiada yang mustahil baginya dan semua diyakini boleh dicapai. Ramai lelaki pasti terpikat! hahaha

Inginkan vitamin Shaklee dari kami?

Penghantaran vitamin percuma sekitar sungai petani!

sms@whatsapp effa 0195738234

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Your Shaklee Independent Distributor Mamaa Adamia ♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234 ♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah ♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WhatsApp Effa di sini!