Suri Rumah bergaji Jutawan

Suri rumah adalah pekerjaan yang paling mulia bagiku, bibik, cleaner, guru pada anak2, tukang masak, isteri, dan segalanya di dalam rumah. 

Keistimewaan suri rumah, anda boleh membesarkan anak2 di depan mata, tanpa perlu resah, runsing menghantar anak2 ke rumah pengasuh atau nursery yang kadang kala memang buat hati tak senang kerana tak tahu apa jadi dengan anak2 di bawah jagaan orang. Bukan mudah meninggalkan anak tatkala anak menangis semasa kita meninggalkan bersama pengasuh. Tapi dek tuntutan kerja, kita tiada pilihan. Yea saya dah pernah rasakan. Paling sedih bila terpaksa menghantar anak di kala anak tidak sihat. Rasa bersalahnya hanya Allah je yang tahu. Cuti seorang guru hanya 7 hari, dan anak2 bukan sakit di cuti sekolah sahaja. 
Kini alhamdulillah, saya tak perlu runsing memikirkan tentang meninggalkan anak2 pada pengasuh. Jatuh sakit, demam semua saya uruskan sendiri, insyaAllah semoga Allah bagi saya peluang membesarkan anak2. Memang dari dulu lagi impian saya, saya sendiri yang akan hantar anak ke sekolah, dan saya sendiri akan ambil anak dari sekolah. Semoga Allah beri peluang itu pada saya. Amin
Selalunya suri rumah tak bergaji kan? Bezanya di sini saya suri rumah yang bergaji. Suri rumah yang bekerja dari rumah. Yang menjana pendapatan bulanan dari rumah melebihi pekerjaan yang dahulu. Hidup adalah mengenai pilihan, jadi ini pilihan saya. Saya nak anak2 membesar di depan mata saya.

my everything. 🙂
Business apa yang saya uruskan dari rumah? Saya join ahli Shaklee, jual vitamin Shaklee. Dulu part time,sekarang fulltime. 100% online. Yes Shaklee is MLM. Saya tak perlu nak ketuk satu per satu pintu rumah orang. Segalanya jadi mudah dengan business online. Segalanya di hujung jari. Sambil2 masak pon order masuk! Sambil2 mandikan anak2 pun order masuk! Sambil2 sapu sampah pun order masuk! Business yang mudah, tapi bukan mudah. Macam mana tue? Yer la, segalanya bermula dari awal, kena belajar nak buat business online nie macam mana, mujurlah saya ada mentor, upline yang sangat supportive dan mengajar saya dari tak tahu apa2, jadi “tahu”. Yang penting diri sendiri wajib NAK. Dan saya adalah seorang yang NAK, dan sebab itu alhamdulillah dalam masa kurang dari 2 tahun saya berjaya memegang rank tertinggi di dalam shaklee iaitu Master Coordinator. Bukan rank itu yang jadi dambaan pon. Yang saya nak, saya bekerja dari rumah, menguruskan anak2, saya boleh lebih memberi, saya boleh tunaikan impian orang tersayang, dan saya juga nak membantu menunaikan impian orang lain. 
Alhamdulillah di dalam group “Impact!” kami, dah ada berbelas2 leaders yang sudah merasa 4 angka dan menuju ke 5 angka. Dan ada antaranya memang bekerja dari rumah.

Best kan? Suri rumah tapi gaji sebulan saya sekarang adalah hampir gaji setahun kerja yang dahulu. Alhamdulillah. 
Saya berbesar hati jika dapat membimbing anda mencapai impian anda. Daripada santai duk online di rumah setiap hari tue, tak salah kalau mencuba sesuatu yang baru yang mungkin dapat menunaikan impian anda yang sudah lama terkubur? 
Kalau berminat meh kita sembang2yea..  I’m here for you. Puan Effa 0195738234. 🙂
Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

One Response
  1. April 29, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!