Pengedar Shaklee Bandar Puteri Jaya Sungai Petani

Okeh entry ini saja saya buat untuk perkhabaran semua orang yang berada di luar sana, yang nak beli Shaklee Bandar Puteri Jaya, Bandar Perdana, Bandar Astana, Bandar Mutiara, segala bandar yang ada dekat Sungai Petani ni lah! 
pengedar shaklee sungai petani
pengedar shaklee sungai petani
pengedar shaklee sungai petani

Kalau nak mudah, datang je terus ke rumah saya! InsyaAllah semua barang ready stock! Saya juga membuat penghantaran vitamin Shaklee di sekitar sungai petani! Agak-agak tak boleh nak datang ambil vitamin Shaklee dekat rumah saya, saya boleh tolong hantarkan! Kita adjust masa la bagi boleh yea. Al maklum lah, saya je yang full time buat business Shaklee, suami masih kerja. So kena deal dengan masa suami juga. 
Pengedar Shaklee sungai petani ramai juga rasanya. Tapi anda akan dapat service terbaik dari kami, dengan cara makan semua yang lengkap lah! Jadi dalam nak beli vitamin shaklee di sungai petani ni, sebaiknya survey dulu elok-elok nak beli dengan siapa, jangan beli dekat orang lain, cara makan minta dekat orang lain. tak baik tau! hihi
Jadi kalau nak datang ambil vitamin di rumah saya atau nak saya hantarkan, boleh direct hubungi saya di 0195738234, sms@whatsapp (effa). 
*Peringatan: Shaklee tidak mempunyai stokis, produk Shaklee hanya boleh didapati dari Shaklee branches di bawah ini dan pengedar sah individu (seperti saya) sahaja.

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Your Shaklee Independent Distributor Mamaa Adamia ♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234 ♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah ♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

Berminat tentang produk Shaklee?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Mamaa Adamia
♥ SMS | WhatssApp : 019-5738234
♥ FB Page : https://www.facebook.com/Ourlovebonding
https://www.facebook.com/Pengedarvitaminsungaipetanikedah
♥ Email : dinkygurlz@yahoo.com

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

3 Comments
  1. May 15, 2014
  2. May 15, 2014
  3. July 31, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WhatsApp Effa di sini!